Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Eiken keuken met betonnen blad, bij ons verkrijgbaar

Eiken keukendeurtjes

Wij leveren eiken keukendeurtjes in zowel houtfineer als massief hout. De meeste deuren worden geleverd in eikenfineer. Het betreft dan een dunne laag echt hout, op een MDF onderlaag. Optisch ziet het er hetzelfde uit als massief, echter zijn de eigenschappen beter en duurzamer. Massief hout kan namelijk makkelijk kromtrekken en vertoond vaak krimpscheurtjes. Dit hoort bij de eigenschappen van het materiaal, maar toch wordt vaak voor de duurzame oplossing gekozen.

Onze eikenfineer deuren worden ook aan de zijden afgewerkt met echt eiken, waardoor ze niet van massief te onderscheiden zijn. Wanneer je kiest voor een kader of paneeldeur, dan leveren we altijd een massieve keukendeur. Een vlak paneel (evt met groef) is leverbaar in beide uitvoeringen.

Onze eiken keukendeurtjes zijn leverbaar in 20 verschillende beitskleuren en in 1001 lak kleuren . Daarnaast kun je kiezen voor een rustieke variant(met noesten en vlammen) of een Plain ( zonder noesten/vlammen) variant. De meeste mensen kiezen voor Rustiek, omdat dit een meer robuuste en karaktervolle uitstraling geeft.

Onze deuren worden voor je op maat gemaakt en zijn in elke maat leverbaar! Dus geschikt voor iedere keuken!

Betonnen keukenbladen

Wij leveren keukenbladen van echt beton en van Neolith beton.

De echte betonnen keukenbladen worden gestort en geschuurd en zijn leverbaar in een 4 tal kleuren, van licht naar donker. De bladen hebben een unieke eigen uitstraling en zijn leverbaar in verschillende dikte’s. Een echt betonnen blad is wel gevoelig voor vlekken en krassen, dit behoort bij de eigenschappen van het materiaal.

Een alternatief voor de echte betonnen bladen is Neolith beton. Dit betreft een keramiek materiaal, dat zeer goede eigenschappen heeft (krasvast, homogeen, hittebestendig) en dus veel duurzamer is dan echt beton. De bladen zijn optisch niet van echt te onderscheiden en zijn ook prijstechnisch nagenoeg gelijk.

Dus voor een eiken keuken met betonnen blad, ben je bij ons aan het juiste adres!

Informeer bij ons naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor het bezoeken van onze Demoruimte!

Meer Inspiratie nodig?
Bekijk dan onze inspiratie-pagina of plan een showroombezoek en ontdek wat de mogelijkheden zijn.