Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

IKEA Faktum Frontjes

Was IKEA niet gestopt met het leveren van IKEA Faktum frontjes? Dat klopt, ze zijn inderdaad in 2014 gestopt met de Faktum. Wij kunnen echter wel maatwerk frontjes leveren die geschikt zijn voor oude IKEA Faktum keukens. Hierdoor komt jouw keuken opnieuw tot leven.

Wij helpen je uit de brand

Wij snappen dat een compleet nieuwe keuken niet altijd het antwoord is wanneer je enkel de uitstraling wilt veranderen. Door het feit dat IKEA geen Faktum frontjes meer levert is het dus even zoeken naar een alternatief. Misschien ben je wel uitgekeken op de huidige look of wil je dat de keuken aansluit op de rest van het interieur dat je pas nieuw hebt gekocht. Hier helpen wij je uit de brand. Met onze IKEA Faktum frontjes geven wij jouw keuken een compleet nieuwe uitstraling. Wij zorgen er dus voor dat je keuken er weer uitziet als nieuw, simpelweg door het vervangen van de Faktum deurtjes.

Verschillende materialen

Wij leveren de IKEA Faktum frontjes op maat en kunnen bestaan uit verschillende materialen, zoals:

  • Kunststof faktumdeurtjes in 50 verschillende kleuren
  • MDF met folie, in 80 kleuren
  • MDF met LAK, in 1001 lakkleuren
  • Massief eiken fronten in 20 beitskleuren of 1001 lakkleuren

We kunnen dus altijd de gewenste types en kleuren leveren. Maak jouw keuken persoonlijk met onze IKEA Faktum frontjes. Bekijk onze website en de vele mogelijkheden die we bieden voor IKEA Faktum frontjes.

Wij vervangen geen bestaande fronten

Ben je op zoek naar frontjes ter vervanging van een of enkele bestaande fronten? Dan kunnen we je helaas niet helpen. Er zit namelijk altijd kleur en structuurverschil tussen de bestaande en de nieuwe fronten, dus alleen beschadigde fronten vervangen is sterk af te raden. Daarnaast is het raadzaam om alle fronten tegelijk te vervangen, omdat het verval van de bestaande frontjes gewoon doorgaat. Zo blijf je aan het vervangen. Investeer daarom in je keuken en vraag een offerte aan voor alle IKEA Faktum fronten. Je kunt dan weer 10-15 jaar verder en heeft gelijk weer een nieuwe look in huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een oude IKEA keuken met nieuwe deurtjes

Wil jij jouw huidige IKEA Faktum frontjes een nieuwe look geven? Wij geven jouw oude IKEA keuken nieuwe deurtjes en zorgen ervoor dat hij er weer uitziet als nieuw. Indien je nog vragen hebt of advies wilt kun je gerust contact met ons opnemen.

Voor welke kleur of materiaal wil jij jouw IKEA Faktum frontjes vervangen?
Neem alvast een kijkje in de keuken op onze website en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.