Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

IKEA keuken opknappen

Jouw IKEA keuken opknappen of upgraden?

Laat jouw IKEA keuken opknappen! K14 heeft zich ook gespecialiseerd in het upgraden van IKEA keukens. IKEA keukens zijn de laatste 10 jaar veel populairder geworden, omdat de keukens een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Door het volume dat IKEA draait kunnen ze scherpe prijzen bieden voor kwalitatief goede producten. Het enige manco is vaak, dat het productaanbod qua materialen en kleuren erg beperkt is, waardoor de gewenste keuken vaak niet realiseerbaar is. We hebben hiervoor het K14 concept bedacht.

Wat is het K14 concept?

Heel simpel gezegd: Jij koopt de basis bij IKEA en wij leveren de finishing touch! Alle kasten, laden, scharnieren, planken etc koop je voor een hele scherpe prijs bij IKEA. Vervolgens kies je bij ons een luxere keukendeur uit. Op deze wijze combineer je de kracht van IKEA met de finesse van K14 en kun je van een standaard IKEA keuken, jouw eigen droomkeuken maken!

Wij leveren fronten , speciaal op maat voor IKEA van o.a:

  • MDF folie in 80 kleuren
  • MDF gespoten in 1001 kleuren
  • MDF houtfineer in 20 kleuren

Waarom jouw IKEA keuken opknappen?

Een IKEA keuken is zeer geschikt om wat meer persoonlijk te maken. Je kunt voor een schappelijke prijs een maatwerk keuken creëren en de keuken aanpassen naar jouw wens. Een gepimpte IKEA keuken zit tussen een standaard keuken en een luxe maatwerk keuken in, je hebt wel de looks van een luxe maatwerk keuken, maar betaald aanzienlijk minder! Maak ook jouw IKEA keuken persoonlijk met onze keukendeurtjes.

Wees slim en creatief en creëer jouw eigen individuele droomkeuken!

IKEA FAKTUM keuken opknappen?

Naast het opknappen of upgraden van nieuwe IKEA keukens, bieden we ook mogelijkheden voor het opknappen van een oudere IKEA FAKTUM keuken. Als je een bestaande IKEA FAKTUM keuken heeft, dan kunnen wij hiervoor nieuwe frontjes leveren. Je geeft simpelweg de maten en wensen door en wij fabriceren jouw gewenste deuren inclusief scharnierboringen.Vragen? Neem contact met ons op.

Aan de slag met het restylen van jouw IKEA keuken?
We nodigen je graag uit in onze showroom. Onze K14 Designers zitten vol goede ideeën en weten als geen ander hoe ze jouw basic IKEA keuken omtoveren tot droomkeuken. Of wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje in de keuken op onze inspiratiepagina.