Eiken keukenfrontjes

Wil jij weer met een grote glimlach jouw keuken binnenlopen? Eiken keukenfrontjes zijn weer helemaal hot! K14 levert al jaren eiken keukenfronten op maat in elke kleur en elke stijl.

Waarom nieuwe keukenfronten?

Misschien heb je een keuken al jaren in het bezit en weet je precies waar alles ligt. Handig toch? Nu kan het wel zo zijn dat de uitstraling je simpelweg niet meer aanstaat of verouderd is. In dit geval kunnen nieuwe eiken keukendeurtjes ervoor zorgen jouw keuken weer opnieuw tot leven wordt gewekt en hoofden doet draaien. 

Verschillende eiken keukenfronten

Smaken verschillen, en dat is maar goed ook anders zouden alle keukens er hetzelfde uitzien. Zelfs onder de eiken frontjes zijn er nog veel verschillen keuzen. 

 • Rustiek of plain
  Een eiken paneel kan noesten en vlammen bevatten en dat is juist wat de panelen in de rustieke uitvoering zijn karakter geeft. Je kan er ook voor kiezen om een rustig paneel te kopen, zonder noesten en vlammen. Dit noemen Plain.
 • Geschuurd of gedoubleerd
  Standaard worden de eiken keukenfrontjes geschuurd geleverd Dit wil zeggen met een gladde, vlakke oppervlakte. Het is ook mogelijk om de deuren gedoubleerd te leveren, wat wil zeggen dat de toplaag bewerkt wordt en er een ruwe, gestructureerde oppervlakte ontstaat. Dit om nog meer een robuust karakter te creëren.
 • Geolied of gelakt
  Een eiken keukenfrontje kan op verschillende manieren worden afgewerkt. De meeste deuren worden gebeitst, om het houten karakter van de deur niet te verliezen. Je kan er ook voor kiezen om de deurtjes te laten spuiten in een Ral of Sikkens kleur. Je ziet dan nog wel de houtstructuur, maar de lak heeft dan optisch de overhand.

Wat kosten eiken keukenfrontjes

Wij zijn een relatief kleine organisatie die efficiënt inkoopt. Hierdoor kunnen wij een zeer goede prijs aanbieden. Al onze producten hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Hierdoor heeft u bij ons altijd A kwaliteit hout. Een exacte prijs is lastig te geven aangezien wij keukenfrontjes op maat maken. Wij kunnen je echter wel de volgende indicaties van de prijzen geven:

 • Eiken fineer vlak, Euro 299,- per M2
 • Eiken massief vlak, Euro 449,- per M2
 • Eiken massief mt Kader, Euro 499,– per M2

Houten keukenfronten kopen

Wij hebben een grote collectie met houten keukenfronten, welke voor u op maat kunnen worden gemaakt. Bent u dus op zoek naar houten keukenfronten, dan zijn wij uw specialist.

Onze collectie is zeer uitgebreid en we werken met een alles kan mentaliteit. We leveren massieve keukenfronten in een vlakke uitvoering, maar ook met een kaderpaneel of bijvoorbeeld een paneel met groefjes. We kunnen dus gegarandeerd uw gewenste deur leveren.

Qua kleuraanbod kunnen we u 40 verschillende houtkleuren leveren. Al onze houten keukenfronten zijn van eiken gemaakt en kunnen worden geolied in 40 verschillende kleuren. Wij bieden een behandeling op basis van een 2 componenten aan, waardoor het hout optimaal beschermd is. Uw kleur zit er zeker bij.

Als u interesse heeft in onze houten keukenfronten, dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. Dit gaat het makkelijkst, als u ons de IKEA tekening mailt. Als u nog geen tekening heeft, kunt u ons uiteraard ook een omschrijving geven of een lijst met alle gewenste maten.

Naast de standaard maten en uitvoeringen die IKEA biedt, kunnen wij u ook maatwerk oplossingen aanbieden. Als u dus bijvoorbeeld andere kastmaten of indelingen wenst, dan is dit geen probleem.

Prijzen

Onze prijzen voor de eiken frontjes zijn zeer concurrerend . Dit heeft te maken met de platte organisatiestructuur die wij hebben en dus de geringe kosten die wij hebben. Hierdoor kunnen we genoegen nemen met een geringe marge en kunnen we een zeer scherpe prijzen beiden voor maatwerk eiken fronten!

We leveren al eiken fronten vanaf Euro 389,- per m2. En dat voor A kwaliteit eiken op maat!

Ikea keuken eiken fronten 2017.

Uw keuken opnieuw leven inblazen

Wil jij jouw keuken weer nieuw leven inblazen met behulp van onze eiken keukenfrontjes? Dat is een wijze keuze waar je geen spijt van zult krijgen. Mocht je nog meer informatie of advies nodig hebben kan je gerust contact met ons opnemen. 

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus