Houten keukenfronten

Houten keukenfronten kopen?

Wij hebben een grote collectie met houten keukenfronten, welke voor u op maat kunnen worden gemaakt. Bent u dus op zoek naar houten keukenfronten, dan zijn wij uw specialist.

Onze collectie is zeer uitgebreid en we werken met een alles kan mentaliteit. We leveren massieve keukenfronten in een vlakke uitvoering, maar ook met een kaderpaneel of bijvoorbeeld een paneel met groefjes. We kunnen dus gegarandeerd uw gewenste deur leveren.

Qua kleuraanbod kunnen we u 40 verschillende houtkleuren leveren. Al onze houten keukenfronten zijn van eiken gemaakt en kunnen worden geolied in 40 verschillende kleuren. Wij bieden een behandeling op basis van een 2 componenten aan, waardoor het hout optimaal beschermd is. Uw kleur zit er zeker bij.

Werkwijze

Als u interesse heeft in onze houten keukenfronten, dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. Dit gaat het makkelijkst, als u ons de IKEA tekening mailt. Als u nog geen tekening heeft, kunt u ons uiteraard ook een omschrijving geven of een lijst met alle gewenste maten. Geef hierbij uw wensen aan, en we maken graag een offerte.

Als de offerte aanspreekt, dan nodigen we u graag uit in onze Demoruimte te Doetinchem. We kunnen dan alle materialen en kleuren bekijken en we kunnen de keuken technisch nalopen. Daarnaast geven we u ook graag tips en trucks, om een ideale keuken te kunnen creëren.

Maatwerk mogelijkheden

Naast de standaard maten en uitvoeringen die IKEA biedt, kunnen wij u ook maatwerk oplossingen aanbieden. Als u dus bijvoorbeeld andere kastmaten of indelingen wenst, dan is dit geen probleem. We kunnen moeiteloos kasten verkleinen of vergroten. Maak dus van een standaard IKEA keuken een maatwerk keuken met onze keukenfronten en keukenbladen, het is jouw keuken!

Contact opnemen?

Stuur een email naar info@k14.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.

We zijn u graag van dienst.

Team K14.nl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus