ikea besta deur

Ikea besta deur 

Op zoek naar een ikea besta deur? En dan in de gewenste kleur of uitvoering? Grote kans dat wij je kunnen helpen. K14 levert maatwerk panelen die zeer geschikt zijn voor de Meubelserie Besta van Ikea.

We maken de ikea besta deur voor u op maat, dus naast de afmeting, kunt u zelf kiezen voor het gewenste materiaal en kleur. Op deze manier kunt u dus een eigen maatwerk kast gaan maken , op basis van een ikea besta kast.

 

Maak van een standaard Ikea besta kast, een unieke kast met onze maatwerk panelen! Wij zijn net zo Uniek als jou!

 

Materialen en kleuren

Al onze maatwerk panelen zijn leverbaar in uw gewenste maat. We leveren verschillende materialen en afwerking zoals:

Qua frontkeuze heeft u de keuze uit meer dan 120 verschillende modellen. Er zit dus altijd een geschikte bij. Mocht het zo zijn, dat u toch geen geschikt model kan vinden, dan bieden we ook nog de mogelijkheid om een maatwerk model voor u te creëren.

 

Toepassingen

U kunt dus uw ikea besta deur op maat bij ons bestellen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Ook leveren wij  panelen voor bijvoorbeeld de zijkant van een ikea besta kast. Of panelen die als opdekblad gebruikt kunnen worden. Zo heeft u nog meer mogelijkheden om uw kast op maat te maken.

Naast panelen zijn ook wandpanelen mogelijk voor achter de TV of bijvoorbeeld schappen op maat.  Geef ons simpelweg uw wensen door en wij maken graag een aanbieding op maat voor u. We zijn bereikbaar via email, telefoon of Whatsapp.

 

Contact

Bekijk onze website voor alle mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan via onze contactpagina. Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u ons ook bellen. Een bericht sturen via Whatsapp is ook geen probleem!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus