Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

IKEA kastdeuren

De handige en stijlvolle IKEA kasten zijn bij velen geliefd. Van een kledingkast tot dressoir. Ze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en je kan ze naar eigen smaak samenstellen. Echter zijn de mogelijkheden in kleuren en materialen vaak beperkt. Zitten de kastdeuren waar jij naar op zoek er niet bij? Ontdek onze ruime collectie kastdeuren en upgrade jouw IKEA kast. Alle deuren worden door ons op maat gemaakt. Voor welk kasttype zoek jij deuren?

Upgrade jouw IKEA kast

Je bent bezig met het samenstellen van een nieuwe IKEA kast of denkt erover na om er een aan te schaffen. Upgrade jouw IKEA kast met luxere kastdeuren  van K14. Hoe het werkt? Je bestelt een basis kast bij IKEA. Deze stel je helemaal naar wens samen. Vervolgens kies je bij ons jouw favoriete deuren uit. Zo maak je van een IKEA kast, jouw eigen unieke droomkast.

Mogelijkheden kastdeuren

Op zoek naar IKEA kastdeuren op maat? De keuze is reuze. We leveren in totaal meer dan 120 verschillende frontmodellen. Leverbaar in verschillende materiaalsoorten. Wat dacht je van stijlvolle massief eiken kastdeuren? Perfect voor een huiselijke uitstraling en lekker robuust. Of ben je meer fan van kastdeuren met een laklaag? Supertrendy en ideaal te combineren met jouw tv meubel of dressoir. Maar ook voor je kledingkast in de slaapkamer.

Kosten IKEA kastdeuren

Omdat maten, materialen en kleuren verschillen, kunnen we je niet alvast een prijs geven. We maken graag een offerte voor je op basis van jouw maten of wensen. Dan weet je zeker waar je aan toe bent.

IKEA kastdeuren op maat

Alle losse deuren voor jouw IKEA kast maken wij op maat. Zodat jij probleemloos de kastdeuren kunt bevestigen. In de kleur en het materiaal die jij zoekt. Naast de standaardmaten die IKEA aanbiedt, maken we ook panelen op maat. Heb je een schuin plafond? Wij maken in jouw kastdeuren een schuine kant of een hoekuitsparing. Maar ook wanneer een kast groter of kleiner moet.

 

Aan de slag met het restylen van jouw kledingkast?
We nodigen je graag uit in onze showroom. Onze adviseurs zitten vol goede ideeën en weten als geen ander hoe ze van jouw kast, een droomkast maken. Of wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje in de kast op onze inspiratiepagina.