Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

IKEA BESTÅ kastdeuren

Een BESTÅ kast als tv-meubel, dressoir, inloopkast of wandkast. Perfect om al jouw spullen netjes in te organiseren en op te bergen. Met de BESTÅ kasten van IKEA kan je alle kanten op. Je ontwerpt ze helemaal zelf en stelt ze naar eigen smaak samen. Echter zijn de mogelijkheden in kleuren en materialen vaak beperkt. Upgrade jouw IKEA BESTÅ kast met de meubelfronten en panelen van K14.

IKEA BESTÅ kastdeuren

Upgrade jouw IKEA kast met luxere kastdeuren van K14. Wat dacht je van echte houten meubelfronten? Dit materiaal brengt sfeer in je huis en kan wel tegen een stootje. Of ga je toch liever voor meubelfronten voorzien van een laklaag? Beschikbaar in 10.000 verschillende kleuren. Hoe het werkt? Je bestelt een basis BESTÅ kast bij IKEA. Deze stel je helemaal naar wens samen. Vervolgens kies je bij ons jouw favoriete deuren uit. Deze monteer je binnen no-time zelf, want alle materialen worden geleverd met boringen. Ontwerp op een slimme manier jouw droomkast. Eenvoudig en betaalbaar.

Bekijk het stappenplan

Mogelijkheden IKEA BESTÅ fronten

Ga je voor massief eiken fronten? Voor een exclusieve uitstraling. Of ga je toch liever voor fronten met een groene laklaag? Passend bij de woontrends van het moment. Welk materiaal of kleur je ook zoekt, bij K14 is het mogelijk. Naast panelen zijn ook wandpanelen mogelijk voor achter de TV of bijvoorbeeld schappen op maat. Laat je inspireren op Pinterest, Instagram of blader in je favoriete woonblad en deel je ideeën met ons.

Kosten IKEA BESTÅ fronten

Omdat maten, materialen en kleuren verschillen, kunnen we je niet meteen een prijs geven. Maar we maken graag binnen één dag een offerte voor je. Dan weet je zeker waar je aan toe bent.

Vraag offerte aan

K01 – Hoogglans
K01 – Natural Davos Oak
K01 – Natural Hamilton Oak
K01 – Mat zwart
K13 – V-groef 100mm
K02C – Greeploos
K02B – Greeploos
K14 – Kader met v-groef
K14 – Greeploos met v-groef
K12 – Kader
K05 – Kader 2cm
K01 – Hoogglans
K09 – Kader 1cm
K06 – Dubbel kader
K01 – Black Wood Grain
K01 – Dark Grey Chicago Concrete
K01 – Light Grey Chicago Concrete
K01 – Tobacco Pacific Walnut
K01 – Zonder noesten
K01 – Met noesten
K01 – Mat
K01 – Zijdemat
K02 – Greeploos
K02 – Greeploos
K03 – RVS greeplijst
K03 – Zwarte greeplijst – Black Wood Grain
K03 – Zwarte greeplijst
K03 – Zwarte greeplijst
K04 – Kader 7cm
K04 – Vitrine melkglas
K04 – Vitrine vensterglas
K05 – Kader 2cm
K07 – Dubbel kader 2-1cm
K06 – Dubbel kader 1-4cm
K09 – Kader 1cm
K10 – Afgeschuind kader
K11 – Enveloppe kader
K12 – Kader
K13 – V-groef 100mm
K13 – V-groef 100mm
K13 – V-groef 25mm
K08 – Dubbel kader
K14 (W012)
Geef ons je wensen door!
Mail ons of bekijk de kleuren en materialen in onze showroom. Onze adviseurs zitten vol goede ideeën en helpen je graag de juiste keuzes te maken. Of wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje in de kast op onze inspiratiepagina.