IKEA keuken aanpassen? Maak jouw keuken persoonlijk.

Jouw IKEA keuken aanpasssen?

Dat kan op veel verschillende manieren!Wij kunnen een bestaande IKEA keuken aanpassen, maar ook een nieuwe IKEA keuken aanpassen door deze te upgraden.

IKEA keuken aangepast

Bestaande IKEA keuken aanpassen

Wij kunnen jouw oude IKEA keuken op verschillende manieren aanpassen, zo leveren wij nieuwe deurtjes voor jouw oude IKEA Faktum keuken, maar ook kunnen wij extra kasten leveren voor jouw bestaande IKEA keuken. Geef ons jouw wensen door en wij maken een voorstel voor je.

Nieuwe IKEA keuken aanpassen

IKEA keukens zijn de laatste 10 jaar veel populairder geworden, omdat de keukens een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Door het volume dat IKEA draait kunnen ze scherpe prijzen bieden voor kwalitatief goede producten. Het enige manco is vaak, dat het productaanbod qua materialen en kleuren erg beperkt is, waardoor de gewenste keuken vaak niet realiseerbaar is. Interklant heeft hiervoor het K14 concept bedacht.

Wat is het K14 concept?

Heel simpel gezegd: Jij koopt de basis bij IKEA en wij leveren de finishing touch! Alle kasten, laden, scharnieren, planken etc koop je voor een hele scherpe prijs bij IKEA. Vervolgens kies je bij ons een luxere keukendeur uit en evt een mooie natuurstenen(of andere materiaal) blad. Op deze wijze combineer je de kracht van IKEA met de finesse van K14 en kun je van een standaard IKEA keuken, jouw eigen droomkeuken maken!

Wij leveren fronten , speciaal op maat voor IKEA van o.a:

Waarom jouw IKEA keuken aanpassen?

Een IKEA keuken is zeer geschikt om wat meer persoonlijk te maken. Je kunt voor een schappelijke prijs een maatwerk keuken creëren en de keuken aanpassen naar jouw wens. Een gepimpte IKEA keuken zit tussen een standaard keuken en een luxe maatwerk keuken in, je hebt wel de looks van een luxe maatwerk keuken, maar betaald aanzienlijk minder! Maak ook jouw IKEA keuken persoonlijk met onze keukendeurtjes en keukenbladen.

Neem contact op

Laat K14 jouw IKEA keuken aanpassen en creëer hierdoor jouw eigen Designkeuken!

Neem contact op!

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus