ikea keuken opknappen

Uw ikea keuken opknappen of upgraden?

Laat uw ikea keuken opknappen! K14 heeft zich ook gespecialiseerd in het upgraden van Ikea keukens. Ikea keukens zijn de laatste 10 jaar veel populairder geworden, omdat de keukens een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Door het volume dat ikea draait kunnen ze scherpe prijzen bieden voor kwalitatief goede producten. Het enige manco is vaak, dat het productaanbod qua materialen en kleuren erg beperkt is, waardoor de gewenste keuken vaak niet realiseerbaar is. We hebben hiervoor het K14 concept bedacht.

IKEA keuken opknappen

 

Wat is het K14 concept?

Heel simpel gezegd: U koop de basis bij Ikea en wij leveren de finishing touch! Alle kasten, laden, scharnieren, planken etc koopt u voor een hele scherpe prijs bij Ikea. Vervolgens kiest u bij ons een luxere keukendeur uit .Op deze wijze combineert u de kracht van Ikea met de finesse van K14 en kunt u van een standaard ikea keuken, uw eigen droomkeuken maken!

Wij leveren fronten , speciaal op maat voor ikea van o.a:

Waarom uw ikea keuken opknappen?

Een ikea keuken is zeer geschikt om wat meer persoonlijk te maken. U kunt voor een schappelijke prijs een maatwerk keuken creëren en de keuken aanpassen naar uw wens. Een gepimpte ikea keuken zit tussen een standaard keuken en een luxe maatwerk keuken in, u heeft wel de looks van een luxe maatwerk keuken, maar betaald aanzienlijk minder! Maak ook uw ikea keuken persoonlijk met onze keukendeurtjes.

Wees slim en creatief en creëer uw eigen individuele droomkeuken!

Ikea Faktum keuken opknappen?

Naast het opknappen / Upgraden van nieuwe ikea keukens, bieden we ook mogelijkheden voor het opknappen van een oudere Ikea faktum keuken. Als u een bestaande ikea faktum keuken heeft, dan kunnen wij hiervoor nieuwe frontjes leveren. U geeft simpelweg de maten en wensen door en wij fabriceren uw gewenste deuren.

Belangrijk om te vermelden is wel dat wij alleen fronten leveren. Wij verzorgen geen montage’s. Ook de sparingen voor scharnieren en laden zitten standaard niet in een deurtje. Bij een nieuwe Ikea metod serie boren wij alle gaten wel voor, maar bij een oudere Ikea faktum niet. Dit heeft te maken met de verscheidenheid van de ikea faktum keukens. Ter plekke de sparingen overnemen van de oude deurtjes is de beste oplossing.

Vragen? Stuur ons een Whatsapp bericht! of Mail ons door hier te klikken

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus