Maatwerk Keukenbladen Voor Standaard Ikea Keuken

Een voordelige keuken met de uitstraling van een Bruynzeelkeuken? Dat kan wanneer u kiest voor een Ikea standaardkeuken en deze voorziet van door u persoonlijke uitgezochte afwerking. Op maat gemaakte keukenbladen, keukenfrontjes en –panelen zorgen ervoor dat u precies de kleur en stijl krijgt die u voor ogen heeft. En lukt het even niet met visualiseren, dan helpt onze adviseur u graag met een het maken van een kosteloze 3D tekening.

aanrechtblad ikea keukens vervangen
Keukenblad heeft meerdere functies

Het keukenblad is een belangrijk onderdeel van de keuken. Dit is het deel waaraan gewerkt wordt, gesneden, gerold, gekneed en gehakt. Het moet daarom ruim genoeg zijn en grenzen aan een wasbak. Het blad moet perfect aansluiten op de achterwand en qua kleur natuurlijk passen bij de rest van de keuken. Last but not least moet het aanrecht makkelijk schoon te maken zijn, maar is een RVS blad niet direct modieus? Het aanbod aan keukenbladen van Ikea zelf is beperkt, daarom levert K14 voor diezelfde keuken eindeloos veel meer opties.

aanrechtblad-ikea-composiet
Meer dan een aanrecht

De uitstraling van een keuken wordt bepaald door de buitenkant. De afwerking van de kastjes, de grepen, de verlichting, kranen en natuurlijk het werkblad. Het werk- of keukenblad speelt een belangrijke rol, niet in de laatste plaats omdat het licht weerkaatst of absorbeert. Omdat het keukenblad veel te voortduren heeft, heeft K14 voor de volgende duurzame materialen gekozen:

  • Graniet, bekend om zijn hardheid en duurzaamheid
  • Composiet, bekend om zijn slijtvastheid en oneindige kleuropties
  • Keramiek, glad en makkelijk schoon te houden
  • Multiplex afgewerkt met een dunlaagje folie, een oersterke en betaalbare optie

Ons stappenplan

Inmeten en afwerken
Keukenbladen moeten uiteraard precies op maat zijn. Daarom zorgen we ervoor dat alles precies op gemeten wordt zodat lekkende wasbakken of kranen, kieren en andere keuken debacles, u niet zullen overkomen.

Kosten
Onze prijzen zijn inclusief inmeten en afleveren, maar exclusief montage. Tegen meerprijs kunnen we dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Afleveren en garantie
Voor het afleveren maken we gebruik van onze eigen transportmiddelen om er zeker van zijn dat de keukenbladen onbeschadigd bij u thuis arriveren.

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus