Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Ikea keuken renoveren: Hoe? Zo!

De trendy keukens van IKEA, wie kent ze niet. Ze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en je kan ze naar eigen smaak samenstellen. Heel handig, maar de mogelijkheden in kleuren en materialen zijn vaak beperkt, waardoor het samenstellen van jouw droomkeuken nog wel eens lastig kan zijn. Of je hebt een IKEA keuken en deze is verouderd, maar dezelfde kasten en/of frontjes zijn er niet meer. Tijd voor een upgrade dus. Ontdek hoe je jouw IKEA keuken kan renoveren en opknappen met de keukenfronten en keukenbladen van K14.

Een nieuwe IKEA keuken upgraden

Je bent bezig met het samenstellen van een nieuwe IKEA keuken of denkt erover na om er een aan te schaffen. Upgrade jouw IKEA keuken met luxere keukendeuren of een keukenblad van K14. Hoe het werkt? Je bestelt een basis keuken bij IKEA. Van de kasten, laden en scharnieren tot de planken. Vervolgens kies je bij ons jouw favoriete keukenfronten en/of het werkblad uit. Zo maak je van een basis IKEA keuken, jouw eigen unieke droomkeuken.

Fronten & werkbladen op maat

Alle keukenfronten en werkbladen voor jouw IKEA keuken maken wij op maat. Zodat jij probleemloos het keukenblad en fronten kunt plaatsen. In de kleur en het materiaal die jij zoekt. We leveren binnen 5 tot 7 weken (afhankelijk van het door jou gekozen materiaal).

Oude IKEA keuken opknappen

Je IKEA keuken is toe aan vervanging of je bent uitgekeken op het design. Hoe dan ook, je wilt weer verliefd worden op je keuken. Zonder de keuken volledig te vernieuwen. Want die modulaire kasten met efficiënt ruimtegebruik – waar IKEA zo goed in is, die wilt je niet zomaar wegdoen. Sterker nog, dat zou zonde zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Met de keukenbladen en -fronten van K14 laat je jouw IKEA keuken weer stralen. Wat dacht je van stijlvolle keukenfronten met een lak toplaag in combinatie met een granieten keukenblad? Supertrendy en ideaal met kids in huis. Want zowel het blad als de deuren zijn gemakkelijk schoon te maken. Of ben je meer fan van de ultra matte keukenfronten? Perfect voor als je voor een greeploze IKEA keuken wilt gaan.

Aan de slag met het restylen van jouw IKEA keuken?
We nodigen je graag uit in onze showroom. Onze adviseurs zitten vol goede ideeën en weten als geen ander hoe ze jouw basic IKEA keuken omtoveren tot droomkeuken. Of wil je alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje in de keuken op onze inspiratiepagina.