IKEA Keukens

IKEA keukens kopen + upgraden door K14.nl

K14.nl heeft zich ook gespecialiseerd in het upgraden van IKEA keukens.

IKEA keukens zijn de laatste 10 jaar veel populairder geworden, omdat de keukens een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Door het volume dat IKEA draait kunnen ze scherpe prijzen bieden voor kwalitatief goede producten. Het enige manco is vaak, dat het productaanbod qua materialen en kleuren erg beperkt is, waardoor de gewenste keuken vaak niet realiseerbaar is. Interklant BV heeft hiervoor het K14 concept bedacht.

Wat is het K14 concept?

Heel simpel gezegd: Je koopt de basis bij IKEA en wij leveren de finishing touch! Alle kasten, laden, scharnieren, planken etc koop je voor een hele scherpe prijs bij IKEA. Vervolgens kies je bij ons een luxere keukendeur uit en evt een mooie natuurstenen(of andere materiaal) blad. Op deze wijze combineer je de kracht van IKEA met de finesse van K14 en kan je van een standaard IKEA keuken, jouw eigen droomkeuken maken!

We leveren fronten, speciaal op maat voor IKEA van o.a:

  • MDF folie in 80 kleuren
  • MDF gespoten in 1001 kleuren
  • MDF houtfineer in 20 kleuren
  • Massief hout in 20 kleuren of 1001 lakkleuren

Levertijden?

In tegenstelling tot IKEA zelf, hanteren wij zeer snelle levertijden voor een maatwerk keuken IKEA. De meeste bladen en deurtjes hebben een levertijd van 2 tot 3 weken. Maar sommige kleuren maximaal 4 weken. Dit is 2-3 weken sneller dan de gemiddelde levertijd van IKEA zelf. Jouw keuken is dus eerder klaar en je hebt veel meer keuze in materialen en kleuren. Daarnaast bespaar je bovendien geld, doordat wij altijd scherp calculeren!

Prijzen / Kwaliteit

Onze prijzen zijn zeer concurrerend! Dit terwijl we toch bewust kiezen voor kwaliteitsproducten. Zo leveren we o.a uitsluitend A kwaliteit eikenhout en MDF en kiezen voor kleine fabrikanten die flexibel zijn en luisteren naar onze en dus jouw wensen!  We kunnen je prijzen bieden die 20 tot 40% voordeliger zijn dan in de keukenwinkel. Dit komt met name door onze kostenefficiënte organisatie, waardoor we scherp inkopen en genoegen kunnen nemen met minder marge.

Wees slim en creatief en creëer jouw eigen individuele droomkeuken!

 

IKEA keuken met eiken fronten

Voorbeeld van een IKEA keuken, gecombineerd met luxere eiken fronten en luxer blad.

Heb jij interesse in een maatwerk keuken IKEA?

Wanneer je een offerte wenst voor een maatwerk keuken, dan ontvangen we graag de IKEA tekening, of een schets van het te leveren keuken. Je mag uiteraard ook foto’s mailen, als het gaat om een bestaande IKEA keuken.

Mail naar info@k14.nl

logo telefoon
0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus