Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

IKEA fronten

Nieuwe deurtjes geven je keuken een compleet ander uiterlijk. Of het nu gaat om een bestaande IKEA keuken die verouderd is of een nieuwe IKEA keuken die je een persoonlijke touch wilt geven. Ontdek hoe je het gemak en de scherpe prijzen van IKEA kan combineren met de stijlvolle keukenfrontjes van K14. Zo maak je op een slimme manier een unieke keuken. Geheel naar eigen smaak. Naar welke IKEA fronten ben jij op zoek? Onze adviseurs werken met plezier een ontwerp voor je uit.

Gespecialiseerd in IKEA keukenfronten

K14 is gespecialiseerd in de levering van IKEA keukenfrontjes. Onze fronten zijn geschikt voor zowel de nieuwe IKEA METOD serie, als de oudere IKEA FAKTUM serie. Handig, want dat betekent dat je ook je oude IKEA keuken kunt voorzien van nieuwe trendy frontjes. Goed om te weten: alle scharnierboringen en boringen voor ladesystemen zijn alvast verwerkt, zodat je ze gemakkelijk kan plaatsen. Net als de originele IKEA fronten.

“Onze fronten worden met identiek dezelfde scharnierboringen voorbereid, zodat je gewoon de IKEA handleiding kunt gebruiken, slim he?”

Frontjes van IKEA keukens vervangen

Ga je voor kunststof, massief hout of MDF gespoten? We leveren meer dan 120 frontmodellen in meer dan 5.000 kleuren. We zijn fan van de prijs-kwaliteit verhouding van IKEA keukens. Maar vaak is de keuze aan fronten en kleuren beperkt. Zit het materiaal of de kleur waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Wij maken unieke IKEA fronten op maat. In jouw gewenste kleur, materiaal en maat. Passend bij jouw budget. Jij bepaalt dus letterlijk hoe jouw keuken eruit moet komen te zien.

Bekijk onze Metod frontmodellen

Mogelijkheden in kleuren & materialen

Wij leveren fronten voor IKEA Metod en Faktum keukens in verschillende kleuren en materialen. Allemaal op maat gemaakt voor jou.

  • MDF gespoten in alle RAL, NCS en Farrow & Ball kleuren
  • Kunststof in diverse structuren zoals houtlook, betonpatroon en super matte vingerafdruk proof kleuren
  • Eiken in 10 olie- en beitskleuren

Prijzen van onze IKEA fronten

De prijzen voor onze maatwerk keukenfronten zijn concurrerend. Dit komt doordat we een kleine organisatie hebben, met lage bijkomende kosten. Hierdoor kunnen we genoegen nemen met minder marge en kunnen we je uitstekende prijzen bieden voor maatwerk fronten. Uiteraard zijn maatwerk fronten een stukje duurder dan massaal geproduceerde fronten.

Bekijk onze prijslijsten

Benieuwd welke mogelijkheden op het gebied van IKEA keukenfronten er zoal zijn?
Neem een kijkje in de keuken bij onze Demoruimte in Doetinchem. Onze adviseurs delen graag hun ideeën en advies met je. Maak hier een afspraak.