Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Ikea keukenblad vervangen

Jouw IKEA keukenblad vervangen? Omdat je een nieuwe look wilt creëren of uitgekeken bent op de oude. Blaas je keuken nieuw leven in met onze stenen keukenbladen. Geschikt voor jouw IKEA keuken. Van graniet en composiet tot beton en keramiek. Praktisch, krasvast en onderhoudsvriendelijk. Onze bladen worden speciaal op maat gemaakt zodat je zelf de maten, dikte en het materiaal kunt bepalen. Handig, hè? Voor welke IKEA keuken zoek jij een nieuw keukenblad? Ontdek de vele mogelijkheden bij K14.

IKEA aanrechtblad vervangen

Je wilt jouw oude IKEA aanrechtblad vervangen door een luxere blad. Als je op zoek bent naar een krasvast werkblad is graniet een goed optie. Deze natuursteen kan wel tegen een stootje en is duurzaam. Onze granieten keukenbladen worden met verschillende afwerkingen – gepolijst of leatherlook – geleverd. Of ga voor een keukenblad van composiet. Ook krasvast en daarnaast erg onderhoudsvriendelijk. Dankzij de hoge dichtheid kunnen vuil en vlekken moeilijk in het keukenblad trekken. Meer fan van een robuust werkblad? Ga voor het praktische keramiek. Hard, krasvast en hittebestendig. Het meest onderhoudsvriendelijk van alle materialen. Laat je adviseren om te zien welk keukenblad het beste bij jou past. Of bekijk hierboven alvast de mogelijkheden voor jouw IKEA Metod of Faktum keuken.

IKEA keukenblad op maat

Geen enkele keuken is hetzelfde. Zo ook jouw IKEA keuken niet. Daarom wordt ieder aanrechtblad door ons op maat gemaakt. Dat geeft jou de mogelijkheid om het nieuwe blad helemaal naar wens samen te stellen. Met het gewenste materiaal, de juiste dikte en uitsparingen die je wilt. Wil je een groter of kleiner werkblad? Ook alle afmetingen kunnen worden aangepast. Zodat je niet vast zit aan de standaard afmetingen van IKEA. Om ervoor te zorgen dat het nieuw aanrechtblad exact past, komen wij het van te voren inmeten. Vervolgens wordt het op maat geproduceerd en netjes bij je thuis afgeleverd. Geen zorgen over lekkende wasbakken, kranen of kieren dus.

Kosten nieuw aanrechtblad

De kosten voor het vervangen van je aanrechtblad zijn afhankelijk van het materiaal en de afmetingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Vertel ons je maten en wensen, dan geven wij je een offerte op maat.

Neem een kijkje in de keuken in onze demoruimte voor het bepalen van de kleur of het gewenste materiaal. Of gewoon om inspiratie op te doen en om jouw ideeën te delen met onze adviseurs.

Meer Inspiratie nodig?
Bekijk dan onze inspiratie-pagina of plan een showroombezoek en ontdek wat de mogelijkheden zijn.