Ikea Pax deuren, voor u op maat gemaakt!

     

Voorbeeld van een Ikea Pax kast met Maatwerk deuren van K14.

Fronten voor Ikea Pax kasten worden door K14 voor u op maat gemaakt. Heeft u specifieke wensen voor de maat, materiaalsoort of kleur en biedt Ikea zelf te weinig keuze? Wij maken Ikea Pax deuren voor u op maat. Wij zijn net zo uniek als jij!

Mogelijkheden

Wij leveren fronten in elke gewenste maat, met een maximum van 275 x 120 cm. Alles binnen deze maximale maat is mogelijk, ook sparingen of bijvoorbeeld schuine zijden aan een paneel. Qua materiaalkeuze hebben we een ruime keuze. Zo leveren we schuifdeuren van MDF met Kunststof, MDF met Lak en MDF met eiken fineer.

Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar in meer dan 120 modellen. Of u nu een vlak paneel wil of een designpaneel met patroon, wij kunnen alle wensen voor uitvoeren. Ook qua kleurenaanbod is de keuze bij ons ruim.  eikenfineer in 40 kleuren en de lak deuren zijn zelfs leverbaar in meer dan 10.000 lak kleuren.

Maak dus van een standaard PAX kast een maatwerk kast, op basis van uw wensen en eisen!

 

Prijsinformatie

Een Ikea Pax kast is zeer betaalbaar en is daardoor zeer geliefd. Ikea heeft zeer concurrerende prijzen, omdat de keuze beperkt is en er massaal gefabriceerd kan worden. Dit is bij K14 juist het tegenovergestelde. Wij maken premium panelen voor elke individuele klant, in het materiaal en kleur naar keuze.

Onze prijsstelling is dus wel wat hoger dan bij Ikea zelf. Maar daar krijgt u een ruime keuze en een overtreffende kwaliteit voor terug. Onze prijzen zijn overigens wel zeer concurrerend te noemen, als we deze vergelijken met onze maatwerk concurrentie.

Wij bieden u dus de beste prijzen voor A kwaliteit maatwerk schuifdeuren!

Gratis offerte ontvangen?

Geef uw maten en wensen aan ons door en we maken graag een offerte voor u.

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus