Maatwerk keukenbladen voor jouw keuken

composiet-keukenblad-ikea
Composiet keukenbladen

We hebben een grote collectie prachtige composiet keukenbladen, waaronder de collectie van Diresco en Siletone. We maken keukenbladen op maat voor jouw IKEA keuken of iedere andere keuken.

Bekijk composiet keukenbladen

keukenbladen-keramiek-ikea
Keramiek keukenbladen

Keramiek keukenbladen van Neolith zijn bijna onverwoestbaar en geven jouw keuken karakter. We hebben de volledige collectie beschikbaar en leveren jouw keramiek keukenblad op maat. Top kwaliteit keramiek.

Bekijk keramiek keukenbladen

keukenblad-natuursteen-ikea
Granieten keukenbladen

Granieten keukenbladen zijn op iedere maat leverbaar en hebben ieder een unieke uitstraling. We leveren granieten keukenbladen met verschillende afwerkingen, waaronder gepolijst of in Leatherlook.

Bekijk granieten keukenbladen

Keukenblad Natuursteen Ikea 1
Keukenblad heeft meerdere functies

Het keukenblad is een belangrijk onderdeel van de keuken. Dit is het deel waaraan gewerkt, gesneden, gerold, gekneed en gehakt wordt. Het moet daarom ruim genoeg zijn en grenzen aan een wasbak. Het blad moet perfect aansluiten op de achterwand en qua kleur natuurlijk passen bij de rest van de keuken. Last but not least moet het aanrecht gemakkelijk schoon te maken zijn, maar is een RVS blad wel wat jij wil? Het aanbod aan keukenbladen van IKEA zelf is beperkt, daarom levert K14 voor diezelfde keuken eindeloos veel meer opties.

aanrechtblad-ikea-composiet
Meer dan een aanrecht

De uitstraling van een keuken wordt bepaald door de buitenkant. De afwerking van de kastjes, de grepen, de verlichting, de kraan en natuurlijk het werkblad. Het werk- of keukenblad speelt een belangrijke rol, niet in de laatste plaats omdat het licht weerkaatst of absorbeert. Omdat het keukenblad veel te voortduren heeft, kiest K14 voor de volgende duurzame materialen:

  • Graniet; bekend om zijn hardheid en duurzaamheid
  • Composiet; bekend om zijn slijtvastheid en oneindige kleuropties
  • Keramiek; glad en makkelijk schoon te houden
  • Multiplex afgewerkt met een dunlaagje folie; een oersterke en betaalbare optie

Ons stappenplan

Inmeten en afwerken
Keukenbladen moeten uiteraard precies op maat zijn. Daarom zorgen we ervoor dat alles precies op gemeten wordt zodat lekkende wasbakken of kranen, kieren en andere keuken debacles, jou niet zullen overkomen.

Kosten
Onze prijzen zijn inclusief inmeten en afleveren, maar exclusief montage. Tegen meerprijs kunnen we dit uiteraard ook voor jou verzorgen.

Afleveren en garantie
Voor het afleveren maken we gebruik van onze eigen transportmiddelen om er zeker van zijn dat de keukenbladen onbeschadigd bij jou thuis arriveren.

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus