Keukendeurtjes Ikea

Keukendeurtjes ikea ?

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van keukenfronten, speciaal voor ikea keukens en kasten. Dit kunnen fronten zijn voor zowel uw nieuwe keuken, als uw bestaande keuken. Doordat onze fronten op maat zijn gemaakt, heeft u een ruime keuze uit modellen, materialen en kleuren. Maak van uw keuken, echt uw eigen keuken, met keukenfronten op maat.

Koop de basis bij ikea + koop de finishing touch bij ons, en u heeft een betaalbare maatwerk keuken!

Frontmogelijkheden keukendeurtjes ikea

We leveren verschillende materiaalsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht:

 

MDF keukendeurtjes met kunststof toplaag

Deze keukendeurtjes hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een kunststof toplaag biedt een goede bescherming tegen vocht en krassen. Kunststof is daarnaast zeer betaalbaar. We leveren de keukendeurtjes Ikea  in meer dan 120 modellen en 1001 kleuren.

We hanteren alle Ikea maten die beschikbaar zijn, maar maken ook panelen voor u op maat!

 

Massief eiken keukendeurtjes ikea

Exclusieve kast maken van massief eiken fronten? Wij leveren massief eiken fronten die geschikt zijn als keukendeurtjes voor ikea  kasten. Onze eiken keukendeurtjes zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren en worden geleverd met een 2 componenten afwerking, zodat de kleur behouden blijft en u de kasten gemakkelijk kunt schoonmaken.

 

MDF keukendeurtjes met laklaag

Naast onze 120 kunststof kleuren, kunnen we onze MDF fronten ook voorzien van een laklaag. Hierdoor heeft een een zeer ruimte keuze uit kleuren. U kunt alle kleuren kiezen van de RAL, Sikkens of NCS Waaiers. Meer dan 10.000 kleuren leverbaar.

MDF keukendeurtjes met Eikenfineer

Onze eikenfineer keukendeurtjes zijn uniek in de markt. Ons fineer is namelijk geen kunstfineer, maar een echte laag eiken, waardoor de meubelfronten dezelfde uitstraling hebben als een massief eiken paneel. Naast het prijsvoordeel is het ook een voordeel dat deze fronten gegarandeerd niet kromtrekken! Ons eikenfineer is leverbaar in 20 verschillende kleuren.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus