Keukenfrontjes Ikea kopen?

U wilt een Ikea keuken kopen, maar uw gewenste kleur of type keuken zit er niet bij? Wij bieden dan graag de oplossing met onze K14 keukenfrontjes. Onze keukenfrontjes Ikea worden voor u op maat gemaakt en zijn altijd voorzien van de benodigde boringen en sparingen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te plaatsen, net als de originele Ikea fronten. We leveren meer dan 120 front modellen in meer dan 10.000 kleuren.

Ook Qua kleuren is het aanbod groot. Zo zijn onze kunststof keukenfrontjes Ikea leverbaar in meer dan 120 kleuren en onze lak keukenfrontjes zijn leverbaar in meer dan 10.000 verschillende kleuren. Alle RALSikkens En NCS kleuren zijn leverbaar!

Ons Eikenhout kunnen we ook op verschillende manieren afwerken. Wij leveren 3 houtsoorten.

  • Plane hout, zonder noest en vlam
  • Rustiek hout, met noest en vlam
  • Wild hout, met grote noesten, vlam en evt gaten.

Bovenstaande houtsoorten kunnen we afwerken met een 2 componenten olie, die leverbaar is in 40 kleuren. Maar onze eiken keukenfrontjes Ikea kunnen ook worden gespoten in alle lak kleuren.

Keukenfrontjes ikea kopen?

Wij bieden de grootste collectie van Nederland voor Keukenfrontjes Ikea. Onze collectie bestaat uit o.a:

Ikea keuken frontjes kunststof

Kunststof frontjes

Massief eiken keukenfrontjes

Massief eiken keukenfrontjes

Ikea keukenfrontjes matte finish

Ikea keukenfrontjes matte finish

Eiken-fineer-fronten-keuken

Eiken fineer frontjes keuken

Prijzen

Onze prijzen proberen we ze laag mogelijk te houden. Uiteraard kunnen we onze keukenfrontjes Ikea niet aanbieden tegen dezelfde prijzen als Ikea, omdat we maatwerk leveren voor een individu. Ikea produceert met honderd duizenden tegelijk en is hierdoor zeer voordelig. Ons voordeel zit hem dus in het brede aanbod en alle individuele mogelijkheden. We hebben overigens wel pakketprijzen voor u samengesteld, met veel voordeel.

U kunt de prijzen per paneel vinden in onze webshop , maar we maken ook graag een offerte voor u. Als u ons de Ikea tekening mailt, of een omschrijving van maten en wensen, dan maken we graag een offerte voor u.

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus