Keukenfronten voor IKEA keukens

Wil je een IKEA keuken kopen, maar zit de gewenste kleur of het gewenste type keuken er niet bij? Wij bieden dan graag de oplossing met onze K14 keukenfronten voor IKEA keukens. Een upgrade voor de IKEA keuken!

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van keukenfronten, speciaal voor IKEA keukens. Onze fronten zijn geschikt voor zowel de nieuwe IKEA Metod serie, evenals de oudere IKEA Faktum serie. Wanneer je fronten koopt voor de IKEA Metod of Faktum serie, dan zijn alle scharnierboringen en boringen voor ladesystemen al verwerkt. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te plaatsen, net als de originele IKEA fronten. We leveren meer dan 120 front modellen in meer dan 5.000 kleuren.

Een IKEA keuken kopen

Veel mensen kiezen voor een IKEA keuken omdat deze betaalbaar en functioneel is. Met de keukenelementen van IKEA, kun je ook in kleine ruimtes veel bereiken. IKEA is de specialist in efficiënt ruimtegebruik, iets wat in de keuken bijzonder belangrijk is.

Het nadeel is dat de keuken weinig “eigens” heeft. De afwerking biedt weinig keuze, zowel voor deurtjes als keukenbladen. Het materiaal waarvan de keukenelementen zijn gemaakt is vaak spaanplaat, wat uiteraard van mindere kwaliteit is dan massief hout of MDF. K14 laat zien dat een mooie of luxe afwerking een IKEA keuken de upgrade geeft die het verdient.

Onze prijzen proberen we zo laag mogelijk te houden. Uiteraard kunnen we onze keukenfronten niet aanbieden tegen dezelfde prijzen als IKEA, omdat we maatwerk leveren voor een individu. IKEA produceert met honderd duizenden tegelijk en is hierdoor voordelig. Ons voordeel zit hem dus in het brede aanbod en alle individuele mogelijkheden. We hebben pakketprijzen voor je samengesteld, met veel voordeel.

Instagram 

Bekijk onze meest recente projecten op Instagram

Razendsnelle levertijd

De levertijd bedraagt ca. 5 tot 7 weken en dat is snel in de (maatwerk) keukenbranche! Overigens verzorgen we zelf het transport. Zo houden we grip van begin tot eind op de kwaliteit van onze keukenfrontjes.

Frontmogelijkheden

We leveren verschillende materiaalsoorten en afwerkingen. Hieronder een overzicht:

4

Kunststof toplaag

Keukenfronten Blauw

Laklaag

Fronten-Eiken-Fineer-K14

Eiken fineer (echt hout!)

Keukenfronten Metod 1

Massief eiken fronten

naamloos
MDF-fronten met kunststof toplaag

Deze fronten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een kunststof toplaag biedt een goede bescherming tegen vocht en tegen krassen. Kunststof is daarnaast betaalbaar. We leveren de meubelfronten voor IKEA keukens en kasten in meer dan 80 modellen en 120 kleuren.

massief eiken greeploos
Massief eiken fronten

Exclusieve kast maken van massief eiken fronten? We leveren massief eiken fronten die geschikt zijn als meubelfronten voor IKEA Besta kasten. Onze eiken fronten zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren en worden geleverd met een 2 componenten afwerking, zodat de kleur behouden blijft en je de kasten gemakkelijk kunt schoonmaken.

Augustinus 1
MDF-fronten met laklaag

Naast onze 120 kunststof kleuren, kunnen we onze MDF fronten ook voorzien van een laklaag. Hierdoor heb je een ruime keuze uit kleuren. Je kunt alle kleuren kiezen van de RAL, NCS  of Farrow & Ball Waaiers. Er zijn meer dan 5.000 kleuren leverbaar.

EQ6C5650
MDF-fronten met Eikenfineer

Onze eiken fineer fronten zijn uniek in de markt. Ons fineer is namelijk geen kunstmatige fineer, maar een echte laag eiken, waardoor de meubelfronten dezelfde uitstraling hebben als een massief eiken paneel. Naast het prijsvoordeel is het ook een voordeel dat deze fronten gegarandeerd niet kromtrekken! Ons eiken fineer is leverbaar in 20 verschillende kleuren.

Maatwerk keukenfronten maken de keuken af

K14 biedt voor de standaard IKEA keukens precies de afwerking die jij voor ogen hebt. Keukenfronten, in de gewenste kleur, van het materiaal dat aansluit bij jouw budget. Zo kun je met beperkte middelen, toch een zeer luxe keuken ontwerpen die ook nog eens precies aansluit op de afmetingen van de keuken waar deze moet komen te staan.

Groot aanbod IKEA keukenfronten

We bieden de grootste collectie van Nederland voor keukenfronten. Een greep uit onze aanbod:

  • Kunststof fronten
  • Massief eiken fronten
  • Gespoten fronten
  • Eiken fineer fronten

Eindeloze mogelijkheden in keukendeuren en grepen

Zoek je greeploze deuren met een strakke Ferrari rode laklaag? Dat kan! Of misschien houd je wel meer van een landelijke, eiken keuken met ingefreesde deuren. Ook dat is mogelijk. Wie weet wil je zelfs het logo van je bedrijf in de keuken terugzien. De mogelijkheden zijn eindeloos. K14 meet de keuken op, maakt een 3D tekening van de keuken en een kostenraming. Is de keuken afwerking naar wens? Dan worden de keukenfronten vervaardigd in onze fabriek in Duitsland.

IKEA fronten groen

Mogelijkheden in kleuren

Ook qua kleur is het aanbod groot. Zo zijn onze kunststof keukenfronten voor IKEA keukens leverbaar in meer dan 120 kleuren en onze lak keukenfrontjes zijn leverbaar in meer dan 5.000 verschillende kleuren. Alle RAL, NCS en Farrow & Ball kleuren zijn leverbaar!

Ons Eikenhout kunnen we tevens op verschillende manieren afwerken. We leveren de volgende drie houtsoorten:

  • Basis hout, zonder noest en vlam.
  • Rustiek hout, met noest en vlam.
  • Wild hout, met grote noesten, vlam en evt gaten.

Bovenstaande houtsoorten kunnen we afwerken met een 2 componenten olie, die leverbaar is in 40 kleuren. Maar onze eiken keuken fronten IKEA kunnen ook worden gespoten in alle lak kleuren.

Kijk voor de vele mogelijkheden eens op onze front-modellenpagina. Geeft dit niet voldoende beeld, bekijk dan onze inspiratiepagina of kom naar één van onze showrooms in Doetinchem, Breda of Delft.

Kosten en levertijd van de keukenfronten

De kosten van de keukenfronten zijn inclusief materiaal, afwerking en transport. Ons voordeel zit hem in het brede aanbod en alle individuele mogelijkheden. De levertijd bedraagt ca. 5 á 6 werkweken en dat is rap in de keukenbranche! Overigens verzorgen we zelf het transport. Zo houden we grip op de kwaliteit van onze keukenfrontjes van begin tot eind.

Voor prijzen verwijzen we je graag door naar de offerte pagina. Als je ons de IKEA tekening mailt, of een omschrijving van maten en wensen, dan maken we graag een offerte.

Recent opgeleverde keukens

Consumenten die gekozen hebben voor K14 fronten.

Ikea Fronten Mulder 3
Woning Breda

Materiaal keuze:

Frontmodel: K003 kader mat afgelakt in de NCS S6005 G20Y

Woning De Kwakel 2
Woning De Kwakel

Materiaal keuze:

Mooie combinatie van Eiken fineer en greeploze fronten afgelakt in RAL 9003 mat.

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus