Keukenfrontjes

Voor een groot deel wordt het uiterlijk van de keuken bepaald door de keukenfrontjes. Bij K14 beschikken we over meer dan 120 verschillende modellen en 10.000 kleuren. Er zijn dus een hoop combinaties mogelijk. En dat is maar goed ook aangezien smaken kunnen verschillen.

Verschillende keukenfrontjes op maat

Elke keuken is anders en elke klant heeft andere wensen. Bij K14 vinden wij het belangrijk om aan jouw wensen te voldoen. Om die reden leveren wij keukenfrontjes op maat. Een van de meest populaire keukenfrontjes zijn de MDF keukenfrontjes. Deze bestaan uit geperst Fibreboard met een middelharde dichtheid. Deze keukenfrontjes staan bekend om hun stabiliteit. Het kiezen van de juiste keukenfrontjes is niet altijd even makkelijk. Zoals eerder genoemd kunnen smaken verschillen. Maar de smaak is niet de enige factor die in overweging moet worden genomen bij het maken van de juiste keuze. De keukenfrontjes moeten ook passen bij de rest van de keuken en soms zelfs bij de rest van het huis. Daarnaast heb je nog de keuze uit verschillende materialen met elk hun eigen prijzen. Bij K14 beschikken we over de volgende materialen:

  •  Kunststof toplaag
  •  Lak toplaag
  •  Eiken toplaag
  •  Massief eiken toplaag

Ikea keuken frontjes kunststof
Kunststof toplaag

Een kunststof toplaag is bij ons verkrijgbaar in meer dan 120 verschillende modellen. Deze modellen bevatten zowel panelen met kaders als met groeven. Dankzij de kunststof toplaag zijn de keukenfrontjes goed beschermd tegen krassen en stoten. Daarnaast kan dit materiaal goed tegen vocht en schoonmaakmiddelen waardoor je grondig te werk kunt gaan tijdens het reinigen van de keuken.

Keukenfront lak top laag
Lak toplaag

Naast de kunststof toplaag beschikken we bij K14 ook over keukenfrontjes met een lak toplaag. Dit materiaal is iets krasgevoeliger dan kunststof maar desondanks prima bestand tegen krassen en stoten. Ook bij dit materiaal kan er grondig worden schoongemaakt aangezien een lak toplaag goed bestand is tegen vocht en schoonmaakmiddelen. Het grote voordeel van lak is het enorme kleurenaanbod dat wij daarbij kunnen leveren. Je kunt namelijk alle kleuren van NCS of RAL uitkiezen. Dit zijn in totaal meer dan 10.000 kleuren.

Eiken-fineer-fronten-keuken
Eiken toplaag

Afgelopen jaar heeft eiken een flinke comeback gemaakt en is het reuze populair geworden. Bij K14 leveren wij keukenfrontjes met een eiken toplaag in meer dan 40 verschillende hout kleuren. Het MDF wordt afgewerkt met een laag echt eiken. Hier komt dus geen kunststof aan te pas. De keukenfrontjes hebben hierdoor de uitstraling van massief eiken met het verschil dat de fronten niet kromtrekken of scheuren. Tot slot is houtfineer tot 40% voordeliger dan massief eikenhout.

keukenfront massief eiken
Massief Eiken keukenfronten

Voor wie geen genoegen neemt met een eiken toplaag beschikken we bij K14 ook over massief eiken keukenfrontjes. Deze frontjes kunnen worden afgewerkt met twee componenten olie of gespoten in alle verfkleuren. Na deze toepassingen is ook dit materiaal goed bestand tegen vocht en schoonmaakmiddelen. Wij leveren rond de 40 verschillende houtkleuren.

Keukenfrontjes bij K14

Ben je van plan om jouw keuken een nieuwe look te geven met keukenfrontjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je nog vragen hebt, kun je gewoon contact met ons opnemen.

Mogelijkheden maatwerk keukenfronten
Mogelijkheden Maatwerk Keukenfronten 1

De mogelijkheden die we bieden zijn bijna eindeloos. Zeker als het gaat om maatvoering kun je zelf alle keuzes maken. Uiteraard leveren we keukenfronten in de standaard IKEA maatvoering, echter kun je alle maatvoeringen naar wens aanpassen. Wanneer je dus fronten wil verlengen, inkorten, verbreden dan kunnen we dit voor je uitvoeren. Het enige wat we hanteren als regel, is de maximale maatvoering. Deze is 2050 × 2770 mm. Alles binnen deze maatvoering kan dus voor je op maat worden gemaakt. Bepaal dus zelf jouw maat en creëer jouw droomkeuken!

Prijzen keukenfronten
De prijzen voor onze maatwerk keukenfronten zijn concurrerend. Dit komt doordat we een kleine organisatie hebben, met lage bijkomende kosten. Hierdoor kunnen we genoegen nemen met minder marge en kunnen we je uitstekende prijzen bieden voor maatwerk fronten. Uiteraard zijn maatwerk fronten een stukje duurder dan massaal geproduceerde fronten. Prijsverschillen van 50-200 % kunnen voorkomen t.o.v bijvoorbeeld IKEA fronten. We hanteren onderstaande vanaf prijzen voor onze fronten, berekend per m2.

  • € 199,- per m2 voor MDF met kunststof toplaag
  • € 209,- per m2 voor MDF met lak toplaag
  • € 315,- per m2 voor MDF met eiken fineer
  • € 449,- per m2 voor massief eiken

Omdat we altijd maatwerk leveren, maken we altijd graag een offerte voor je. Zo heb je altijd een scherpe gecalculeerde prijs voor jouw keukenfronten. Je kunt het makkelijkst een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen of de IKEA tekening naar ons te mailen.

Ben je er nog niet helemaal uit? Download hier onze tips & inspiratie gids.

logo telefoon
0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus