Keukenrenovatie

Bent u uitgekeken op de uitstraling van uw huidige keuken op zoek naar een andere look? Dan is een keukenrenovatie hét antwoord. Ook wanneer de keuken nog in prima staat verkeert en een nieuwe keuken niet direct noodzakelijk is. Kies de keukenfrontjes, kranen en grepen uit en ga aan de slag.

Wanneer is een keukenrenovatie nodig?

Een keukenrenovatie is dus ideaal wanneer u uw keuken wel een andere uitstraling wilt geven maar niet direct een nieuwe keuken aan wilt schaffen. Het kan zijn dat u simpelweg uitgekeken bent op de uitstraling van uw huidige keuken en daarom wat nieuws wilt. Of wellicht heeft u bepaalde trends ergens gelezen of gezien en vindt u de huidige uitstraling verouderd. Een andere reden om de keuken te renoveren kan het aanschaffen van ander interieur zijn. Wanneer u een bepaalde stijl hanteert in de rest van het huis moet de keuken daar uiteraard wel op aansluiten. 

De voordelen van het kiezen voor renovatie

Het kiezen voor een keukenrenovatie in plaats van een compleet nieuwe keuken brengt veel voordelen met zich mee. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Zowel voor mensen met een groot budget als mensen met een klein budget zijn er talloze opties beschikbaar. 

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Het laten renoveren van uw huidige keuken kan veel schelen in de portemonnee wanneer u wel een nieuwe look wilt geven aan uw keuken. Het is namelijk een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een gloednieuwe keuken.

Alles ligt nog op dezelfde plek

Wanneer u een nieuwe keuken aanschaft is dat in het begin altijd wennen. Waar ligt nou wat en welk laatje wordt waarvoor gebruikt? Dit probleem heeft u niet wanneer u kiest voor renovatie. Het blijft namelijk dezelfde gebruiksvriendelijke keuken waar u in het begin verliefd op werd. 

Welke stappen worden er genomen?

Benieuwd naar hoe het renoveren precies in zijn werking gaat? Lees hier welke stappen er worden ondernomen:

Keukenrenovatie
Stap 1: Inmeten en afwerken

De maatvoering is het allerbelangrijkste van een mooi afgewerkte keuken. Wij meten altijd alles zelf op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Dit geldt zeker voor het werkblad of aanrecht, omdat hierin ook het spoelgedeelte zit. Uiteraard moeten ook andere delen van de keuken perfect op elkaar aansluiten, zodat nergens kieren ontstaan. Vuil kan zich hierin namelijk ophopen.

Keukenfrontjes Ikea Greeploos
Stap 2: Keukenideeën & inspiratie

Bij K14 beschikken we over 20 jaar keukenervaring. Dit geeft u de zekerheid dat K14 kwaliteit levert en professioneel advies geeft. Op creatief gebied kunt u rekenen op input van ideeën en inspiratie om uw keuken zo mooi mogelijk te maken. Kijk gerust eens rond in de showroom of bezoek de inspiratiepagina op deze website. Mocht u hulp nodig hebben, dan kan onze adviseur van K14 u meer vertellen. Met behulp van een 3D tekening laat hij zien hoe uw keuken eruit kan komen te zien.

ikea keuken restylen
Stap 3: Kostenindicatie

Een kostenindicatie is afhankelijk van uw wensen. Wel kunnen we aangeven wat bestaande projecten gekost hebben. Hier ziet u dat een groots effect bereikt kan worden, zelfs met een klein budget. Zo heeft u al nieuwe kunststof keukenfronten voor nog geen €800.

MDF-keukenfront-op-maat
Stap 4: Afwerking en levering

Al onze panelen worden in Duitsland gemaakt en door onze eigen mensen bij u thuis bezorgd. De kosten van uw nieuwe keukenfronten of keukenblad zijn inclusief levering, maar exclusief montage.

Renoveer uw keuken met K14

Zoals u hierboven ziet, zijn er tal van mogelijkheden tot uw beschikking. Elke situatie is uniek. U bent uniek!

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus