Keukenrenovatie

Met een klein budget een nieuwe keuken? Vervang het keukenblad en de deurtjes en uw keuken ziet er weer uit als nieuw. Maakt niet uit van welk materiaal of merk uw keuken is, de kasten zijn van binnen doorgaans nog prima. Door alleen de deuren te vervangen en het werkblad, bespaart u een hoop kosten en materiaal. Keukenrenovatie is dus een duurzame èn voordelige manier om langer van uw huidige keuken te genieten.

Ons stappenplan uitgelegd:

Keukenrenovatie
Inmeten en afwerken

Allerbelangrijkste van een mooi afgewerkte keuken is de maatvoering. K14 meet altijd alles zelf op. Zo komt u straks niet voor verrassingen te staan, die de keukenbranche zo’n slechte naam hebben bezorgd. Dit geldt zeker voor het werkblad of aanrecht, omdat hierin ook het spoelgedeelte zit. Uiteraard moeten ook andere delen van de keuken perfect op elkaar aansluiten, zodat nergens kieren ontstaan waarin zich vuil kan ophopen. Onze prijzen zijn inclusief inmeten en bij de keukenbladen inclusief de benodigde boringen en uitsparingen.

keukenfrontjes-ikea-greeploos-1024x576
Keukenideeën genoeg!

K14 heeft 20 jaar keukenervaring. Dit geeft u de zekerheid dat K14 kwaliteit levert en professioneel advies geeft. Op creatief gebied kunt u rekenen op input van ideeën en inspiratie om uw keuken zo mooi mogelijk te maken. Kijk gerust eens rond in de showroom of bezoek de inspiratiepagina elders op deze website. Mocht u hulp nodig hebben, dan kan de adviseur van K14 u meer vertellen. Met behulp van een 3D tekening laat hij zien hoe uw keuken eruit kan komen te zien.

ikea keuken restylen
Kostenindicatie

Een kostenindicatie is afhankelijk van uw wensen. Wel kunnen we aangeven wat bestaande projecten gekost hebben. Hier ziet u dat een groots effect bereikt kan worden, zelfs met een klein budget. Zo heeft u al nieuwe kunststof keukenfronten voor nog geen €800.

MDF-keukenfront-op-maat
Afwerking en levering

Al onze panelen worden in Duitsland gemaakt en door onze eigen mensen bij u thuis bezorgd. De kosten van uw nieuwe keukenfronten of keukenblad zijn inclusief levering, maar exclusief montage.

Ook geïnteresseerd in een keuken renovatie?

Zoals hierboven al te zien, zijn er tal van mogelijkheden. Elke situatie is uniek. U bent uniek!

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus