Keukenrenovatie

Ben jij uitgekeken op de uitstraling van jouw huidige keuken en opzoek naar een andere look? Dan is een keukenrenovatie hét antwoord. Ook wanneer de keuken nog in prima staat verkeert en een nieuwe keuken niet direct noodzakelijk is. Kies de keukenfrontjes, kranen en grepen uit en ga aan de slag.

Wanneer is een keukenrenovatie nodig?

Een keukenrenovatie is dus ideaal wanneer je jouw keuken wel een andere uitstraling wil geven maar niet direct een nieuwe keuken aan wil schaffen. Het kan zijn dat je simpelweg uitgekeken bent op de uitstraling van jouw huidige keuken en daarom wat nieuws wil. Of wellicht heb je bepaalde trends ergens gelezen of gezien en vind je de huidige uitstraling verouderd. Een andere reden om de keuken te renoveren kan het aanschaffen van ander interieur zijn. Wanneer je een bepaalde stijl hanteert in de rest van het huis moet de keuken daar uiteraard wel op aansluiten. 

De voordelen van het kiezen voor renovatie

Het kiezen voor een keukenrenovatie in plaats van een compleet nieuwe keuken brengt veel voordelen met zich mee. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Zowel voor mensen met een groot budget als mensen met een klein budget zijn er talloze opties beschikbaar. 

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Het laten renoveren van jouw huidige keuken kan veel schelen in de portemonnee wanneer je wel een nieuwe look wilt geven aan jouw keuken. Het is namelijk een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een gloednieuwe keuken.

Alles ligt nog op dezelfde plek

Wanneer je een nieuwe keuken aanschaft is dat in het begin altijd wennen. Waar ligt nou wat en welk laatje wordt waarvoor gebruikt? Dit probleem heb je niet wanneer je kiest voor renovatie. Het blijft namelijk dezelfde gebruiksvriendelijke keuken waar je in het begin verliefd op werd. 

Welke stappen worden er genomen?

Benieuwd naar hoe het renoveren precies in zijn werking gaat? Lees hier welke stappen er worden ondernomen:

Augustinus 1
Stap 1: Inmeten en afwerken

De maatvoering is het allerbelangrijkste van een mooi afgewerkte keuken. Wij meten altijd alles zelf op. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Dit geldt zeker voor het werkblad of aanrecht, omdat hierin ook het spoelgedeelte zit. Uiteraard moeten ook andere delen van de keuken perfect op elkaar aansluiten, zodat nergens kieren ontstaan. Vuil kan zich hierin namelijk ophopen.

IMG_4253
Stap 2: Keukenideeën & inspiratie

Bij K14 beschikken we over 20 jaar keukenervaring. Dit geeft je de zekerheid dat K14 kwaliteit levert en professioneel advies geeft. Op creatief gebied kan je rekenen op input van ideeën en inspiratie om jouw keuken zo mooi mogelijk te maken. Kijk gerust eens rond in de showroom of bezoek de inspiratiepagina op deze website. Mocht je hulp nodig hebben, dan kan onze adviseur van K14 je meer vertellen. Met behulp van een 3D tekening laat hij zien hoe jouw keuken eruit kan komen te zien.

PHOTO-2019-03-24-07-57-11
Stap 3: Kostenindicatie

Een kostenindicatie is afhankelijk van jouw wensen. Wel kunnen we aangeven wat bestaande projecten gekost hebben. Hier zie je dat een groots effect bereikt kan worden, zelfs met een klein budget. Zo heb je al nieuwe kunststof keukenfronten voor nog geen €800.

LR_K14_SELECTS_MG_0331
Stap 4: Afwerking en levering

Al onze panelen worden in Duitsland gemaakt en door onze eigen mensen bij jou thuis bezorgd. De kosten van jouw nieuwe keukenfronten of keukenblad zijn inclusief levering, maar exclusief montage.

Renoveer jouw keuken met K14

Zoals je hierboven ziet, zijn er tal van mogelijkheden tot je beschikking. Elke situatie is uniek. Jij bent uniek!

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus