Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie

Je bent uitgekeken op het design van je huidige keuken. Of je hebt net een huis gekocht en de keuken valt niet helemaal in de smaak. Je wil je keuken voorzien van een nieuwe look, zonder handenvol geld te moeten betalen. Dan is een keukenrenovatie de oplossing voor jou. Vriendelijker voor je portemonnee en je keuken ziet er uit als nieuw. Weet jij al welke look jouw nieuwe keuken moet krijgen?

Bestaande keuken renoveren

Een keukenrenovatie is dus ideaal wanneer je de look van jouw keuken wil updaten. Zonder daarvoor meteen een nieuwe keuken te hoeven aanschaffen. Met behulp van een nieuw keukenblad en nieuwe keukenfronten ziet jouw keuken er binnen no time uit als nieuw. Om de grepen en plinten niet te vergeten. Want ook deze worden vervangen bij een keukenrenovatie. Ruil je oude keukenblad in voor een nieuw granieten keukenblad en creëer een luxe uitstraling. Update je oude keukenfronten met ultra matte keukenfronten voor een unieke uitstraling of ga voor keukenfronten met een lak toplaag, beschikbaar in zo’n 5.000 kleuren en 120 modellen. Zo zijn we er zeker van dat er altijd wel een kleur of model matcht met je smaak en kun je jouw bestaande keuken renoveren tot een hernieuwde eye-catcher.

De voordelen van een keukenrenovatie op een rij:

Wist je dat… het renoveren van je keuken een hoop voordelen met zich meebrengt?

  • Je bestaande keuken renoveren is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, terwijl je wel een compleet nieuwe look creëert en jouw keuken er gewoon uitziet als nieuw.
  • Een groot budget of een klein budget? Er zijn talloze opties beschikbaar, passend bij ieders budget. Ook bij die van jou. Maak het zo gek als je zelf wil.
  • Je keuken renoveren betekent dat alle keukengerei op dezelfde plek kan blijven liggen. Scheelt jou een hoop werk en zo weet je meteen weer de pannen en borden te vinden.
  • Je apparatuur hoef je niet te vervangen en kan dan teruggeplaatst worden in je gerenoveerde keuken.
  • Is je werkblad aan vervanging toe? Ook die vervangen we.
  • Heb je een IKEA-keuken? De fronten zijn voorgeboord, zodat het installeren een eitje is.
  • Binnen één werkdag renoveren wij je keuken zonder hak en breekwerk.

Kosten keukenrenovatie

Ben je benieuwd naar de kosten van een keukenrenovatie? Wij begrijpen dat het vernieuwen van je keuken een belangrijke investering is, en daarom streven we naar transparantie wat betreft de kosten. De prijs van een keukenrenovatie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal dat je kiest, het model van de fronten en het totale aantal elementen in je keuken.

Om je een duidelijk overzicht te geven van de prijzen, hanteren wij een prijsberekening per deur, lade, paneel en extra afwerking, zoals plinten en passtukken. Op deze manier kun je zelf een schatting maken van de kosten op basis van jouw specifieke keukenopstelling. Je kunt hieronder de prijslijsten downloaden.

Prijslijst aanvragen

Keukenrenovatie inspiratie

Weet je nog niet zo goed wat je wil? Geen zorgen, onze adviseurs zitten vol ideeën en inspiratie. Zij weten als geen ander hoe ze jouw bestaande keuken het beste kunnen renoveren, en helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale keuken. Kom eens langs in onze showroom of doe hier inspiratie op. Benieuwd hoe een keukenrenovatie in zijn werk gaat?

Bekijk het stappenplan

Waarom keukenrenovatie?

Misschien heb je al ideeën opgedaan in een woonmagazine. Heb je een kijkje in de keuken genomen in een showroom. Of ligt er al een moodboard klaar met hoe jouw keuken eruit moet komen te zien. Wij maken graag jouw keukenwensen waar en visualiseren deze in een 3D-tekening. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe keuken er na de keukenrenovatie uit komt te zien.

Meer Inspiratie nodig?
Bekijk dan onze inspiratie-pagina of plan een showroombezoek en ontdek wat de mogelijkheden zijn.