Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenfrontjes vervangen: op maat voor alle merken

Ben je uitgekeken op jouw keuken maar wil je niet je complete keuken vernieuwen? Of denk je erover om een nieuwe keuken aan te schaffen, maar vind je nét niet de juiste keukendeurtjes? Een goede oplossing in deze gevallen is de keukenfronten vervangen. Bij K14 heb je de keuze uit meer dan 120 verschillende frontmodellen en maar liefst 5.000 kleuren. Hiermee creëer je jouw droomkeuken helemaal zelf!

Eenvoudig keukenfrontjes vervangen

Er kunnen verschillende redenen zijn om de keukenfronten van een bestaande keuken te vervangen. Misschien hebben ze schade opgelopen of zijn ze gewoon niet (meer) jouw smaak. Wij maken het eenvoudig om keukendeurtjes te renoveren. Onze keukendeurtjes worden op maat gemaakt en zijn daarmee geschikt voor ieder merk en type keuken. Binnen no-time tover je jouw keuken om tot een compleet andere keuken. Je hebt de keuze uit verschillende materialen in verschillende prijsklassen:

Keukenfrontjes op maat voor elk merk

Wanneer je een nieuwe keuken zoekt, kom je meestal uit bij een van de grote formules. Voor een standaard keuken is dit prima, maar wanneer je speciale wensen hebt is het aanbod vaak beperkt. Wij bieden keukenfrontjes op maat die passen op alle merken keukens die in Nederland te koop zijn. Koop bijvoorbeeld een basiskeuken bij IKEA en plaats hierop unieke keukenfrontjes in jouw eigen smaak. Zo stel je een keuken samen die niemand anders heeft. Heb je al een IKEA keuken? Dan zit het renoveren hiervan anders in elkaar.

Restyling van jouw keuken

Hoe ga je te werk bij het restylen van jouw keuken? Allereerst is het belangrijk na te denken over de uitstraling die je wilt. Ga je voor strak matzwart, een vrolijk kleurtje of liever stijlvol eiken? De keukenfrontjes moeten uiteraard aansluiten bij de rest van de keuken en bij jouw interieurstijl. Daarnaast moet de keukenrenovatie passen bij jouw budget. Moeilijk kiezen? Dat begrijpen we. Daarom adviseren wij je graag over de beste keuze voor jouw keuken. Stuur ons een foto van jouw keuken en wij kijken met je mee. Of bezoek een van onze showrooms.

Kosten vervangen keukenfrontjes

K14 is een relatief kleine organisatie die efficiënt inkoopt. Hierdoor kunnen wij een zeer goede prijs aanbieden. Vraag een offerte op maat aan of download onze prijslijsten hieronder voor een indicatie.

Bekijk onze prijslijst