Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Voorbeelden keukenrenovatie

Heb je een huis gekocht, maar is de keuken niet helemaal jouw smaak? Of ben je gewoon uitgekeken op je huidige keuken en toe aan iets nieuws? De mogelijkheden om jouw keuken te renoveren zonder verbouwing zijn eindeloos. Je kunt de keukenfronten vervangen, het werkblad en de accessoires zoals kranen en spoelbakken. Laat je inspireren door onze voorbeelden van keukenrenovaties.

Keukenrenovatie voor en na

Steeds meer huizen hebben een open keuken. Dan is het mooi de stijl te matchen met de rest van je interieur. Dat zie je ook in het programma VT Wonen, waarvoor K14 regelmatig de keukenrenovaties uitvoert. Met een nieuw blad of nieuwe fronten zorgen de stylisten ervoor dat de keuken perfect in het totaalplaatje past. Wil jij dat ook? De voor en na foto’s van deze keukenrenovaties geven een indruk van de mogelijkheden.

Meer keukenrenovatie voorbeelden

Voordat je aan de slag gaat is het verstandig om zo veel mogelijk ideeën te verzamelen. Naast de keukenrenovatie voorbeelden op deze pagina, vind je op Pinterest en in woonmagazines veel inspiratie. Denk ook na over de accessoires, zoals de greepjes en de kraan. Juist die details zijn bepalend voor het eindresultaat.

Genoeg inspiratie opgedaan?
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Neem je moodboard gerust mee naar onze showroom. Wij maken graag jouw keukenwensen waar en visualiseren deze in een 3D-tekening. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien.