Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenblad vervangen

De uitstraling van jouw keuken valt of staat met de afwerking van de kastjes, de grepen, de verlichting, de kraan en natuurlijk het werkblad. Het aanrecht is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de keuken. Hieraan wordt gesneden, gerold, gekneed en gehakt. Naast dat het qua kleur en materiaal moet aansluiten bij de rest van de keuken, is het belangrijk dat het slijtvast en makkelijk schoon te houden is. Wij maken het vervangen van je aanrechtblad eenvoudig met keukenbladen op maat in verschillende materialen en kleuren.

Nieuw aanrechtblad op maat gemaakt

Met een nieuw aanrechtblad geef je een kwaliteitsimpuls aan je bestaande keuken. Of je nu een verouderde keuken wilt opknappen of een basiskeuken van bijvoorbeeld IKEA een persoonlijk tintje wilt geven. Wat dacht je van een composiet keukenblad in een van de trendy kleuren? Of ga je liever voor een karakteristiek materiaal zoals graniet? Je vindt bij K14 diverse opties voor elk budget. Om ervoor te zorgen dat het nieuw aanrechtblad exact past, komen wij het van te voren inmeten. Vervolgens wordt het op maat geproduceerd en netjes bij je thuis afgeleverd. Geen zorgen over lekkende wasbakken, kranen of kieren dus.

Multiplex werkbladen

Heb je een kleiner budget? Dan zijn onze keukenbladen van multiplex, afgewerkt met folie in een kleur naar keuze een perfecte optie om jouw keuken een make-over te geven. Oersterk en zeer betaalbaar.

Kosten nieuw aanrechtblad

De kosten voor het vervangen van je aanrechtblad zijn afhankelijk van het materiaal en de afmetingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Vertel ons je maten en wensen, dan geven wij je een offerte op maat.

Neem een kijkje in de keuken in onze demoruimte voor het bepalen van de kleur of het gewenste materiaal. Of gewoon om inspiratie op te doen of om jouw ideeën te delen met onze adviseurs.

Neem contact op