Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Granieten keukenblad

Wist je dat een granieten keukenblad al meer dan 40 jaar wordt toegepast? Wat niet wil zeggen dat dit materiaal ouderwets is. Integendeel! Met een werkblad van graniet creëer je een luxe keuken helemaal van nu. Graniet is een natuursteen ontstaan door stolling van lava. Hierdoor is het materiaal zeer hard en kan het tegen een stootje. Sommige soorten zijn wel licht poreus. Daarom adviseren we een granieten aanrechtblad een keer per jaar te onderhouden met impregnant. Een granieten keukenblad is leverbaar in een maximale afmeting van 280 × 130 cm.

Voordelen van een granieten aanrechtblad

Keukenbladen zijn er in diverse soorten en maten. Waarom zou je voor een granieten aanrechtblad kiezen? Wij zetten de voordelen op een rij:

  • Graniet slijt niet en is ontzettend duurzaam
  • De hardheid zorgt ervoor dat het materiaal kras- en stootvast is
  • De afwerking kan met een hoogglans toplaag (polish) of een matte uitstraling (leather)

Granieten keukenblad in meer dan 40 kleuren

Wat je hier ziet is lang niet alles. Wij leveren een granieten werkblad op maat in meer dan 40 kleuren. Ook een werkblad van composiet of keramiek kan een mooi alternatief zijn. Keuzestress? Maak een afspraak in onze showroom om de kleuren en structuren in het echt te bekijken. Onze adviseurs helpen je graag.

Graniet Nero Zimbabwe Gepolijst
Graniet Nero Zimbabwe Anticato
Graniet Nero Zimbababwe Letano
Graniet Nero Absoluto Gepolijst
Graniet Nero Absoluto Anticato