losse keukendeurtjes

Losse keukendeurtjes kopen?

Ben je op zoek naar losse keukendeurtjes voor jouw bestaande of nieuwe keuken? Dan kun jij als goedkope oplossing ook ervoor kiezen om jouw keukendeurtjes te renoveren. We hebben het grootste aanbod van Nederland in maatwerk keukendeurtjes. Bij K14 kunnen we jouw huidige keuken in no-time omtoveren tot een compleet andere keuken met onze verschillende materialen en expertise binnen dit vakgebied. Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw keukendeurtjes simpelweg aan vervanging toe zijn door opgelopen schade. Ook in dat geval ben je bij ons aan het juiste adres om deze keukendeurtjes te vervangen. Onze keukendeurtjes worden voor je op maat gemaakt en zijn hierdoor geschikt voor ieder merk en type keuken.

Bekijk hier alle modellen of lees onder verder.

Losse keukendeurtjes voor IKEA keukens

We hebben een specialisatie ontwikkeld voor de keukens van IKEA. Dus wanneer je een bestaande IKEA Faktum keuken wil upgraden of een nieuwe IKEA keuken wil aanschaffen, dan hebben we de producten en de kennis om je goed van dienst te kunnen zijn. Veel klanten zijn overtuigd door de kwaliteit en prijs van IKEA. Wel is het aanbod van kleuren en type fronten wat beperkt.

We leveren keukendeurtje op maat, dus zowel in de standaard IKEA maten, evenals eigen maten. Je bent dus helemaal vrij in de keuze van materiaal, maat en kleur. Maak van je keuken een unieke keuken.

Losse keukendeurtjes voor bestaande keukens

Ook voor bestaande keukens, kunnen we maatwerk keukendeurtjes leveren. Voor elk merk en type is het mogelijk om losse keukendeurtjes te leveren. Wil je je oude keuken dus opknappen, dan leveren we graag nieuwe deurtjes. Belangrijk is wel dat de keukendeurtjes alleen door ons geleverd worden. We hebben geen montagedienst, dus dit zul je altijd zelf moeten verzorgen.

Heb je dus een keuken die geplaatst is tussen 1990 en nu, en heb je specifieke wensen, laat het ons dan snel weten. Als je ons een foto mailt van de bestaande keuken, dan maken we graag een offerte voor je.

Losse keukendeurtjes voor nieuwe keukens

Wanneer je een nieuwe keuken zoekt, dan kom je meestal uit bij 1 van de grote formules. Voor een standaard keuken zullen ze je goed kunnen helpen, maar wanneer je meer wensen hebt, dan is het aanbod van de gemiddelde keukenboer helaas te beperkt.

We bieden je de mogelijkheid om losse keukendeurtjes te kopen, die compatibel zijn met alle merken die in Nederland te koop zijn. Zo kun je je keuken helemaal naar wens samenstellen. Koop bijvoorbeeld een basiskeuken bij IKEA, Kvik, Superkeukens of Nobilia en plaatst luxere keukendeurtjes op deze basis keukens. Je keuken is dan uniek en helemaal naar je eigen wens.

Keukendeurtjes renoveren met verschillende materialen

Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen als het aankomt op het renoveren van keukendeurtjes. En dat is maar goed ook, anders zouden alle keukens er hetzelfde uitzien. Klinkt nogal saai toch? Dat vinden we ook en om die reden beschikken we over de volgende materialen om uit te kiezen.

Kunststof toplaag

Bij deze keukendeurtjes ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast biedt een toplaag van kunststof uitstekende bescherming tegen vocht en krassen. Bij K14 leveren we meer dan 120 modellen, ideaal om keukendeurtjes te renoveren dus.

Massief eiken

Voor de wat luxere keukens beschikken we ook over keukendeurtjes met massief eiken fronten. Deze keukendeurtjes van massief eiken zijn leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. Daarnaast worden ze geleverd met 2 componenten afwerking. Op deze manier wordt de kleur behouden en kun je de keukendeurtjes na het renoveren gemakkelijk schoonmaken.

Laklaag

Naast onze luxe massief eiken keukendeurtjes en ons brede assortiment aan keukendeurtjes met een kunststof toplaag leveren we de fronten ook voorzien van een laklaag. Doordat het uit een laklaag bestaat, heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren. Zo zijn er meer dan 10.000 kleuren leverbaar. Hopelijk heb je dus geen last van keuzestress.

Eikenfineer

Eén van onze unieke materialen is eikenfineer. Het unieke aspect aan dit materiaal is dat het geen kunstfineer is, maar een echte eiken laag. Hierdoor krijgen jouw keukenfrontjes na het renoveren dezelfde uitstraling als een massief eiken paneel tegen een relatief lage prijs. Daarnaast zal dit materiaal niet snel kromtrekken. Ons eikenfineer is in 20 verschillende kleuren leverbaar.

Prijzen losse keukendeurtjes

Omdat we maatwerk keukendeurtjes leveren, maken we graag een offerte voor je. Je kunt hier contact met ons opnemen. We maken dan een offerte voor je op maat.

losse keukendeurtjes van hout

Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze fotogalerij of ons volledige menu bovenaan. Ben je er helemaal klaar voor om jouw keuken een nieuwe look te geven? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment. Als je nog vragen heeft, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus