Maatwerk Keukendeurtjes

Maatwerk Keukendeurtjes

Anno 2017 wenst u als klant individuele keuze’s te kunnen maken. Geen standaard keukenblokken meer, maar je eigen materiaal en kleur kiezen. Maatwerk keukendeurtjes zijn dan ook sterk groeiend in vraag. Wij hebben een grote collectie maatwerk keukendeurtjes, waarbij de keuze van type, materiaal en kleur aan u is.

Mogelijkheden maatwerk keukendeurtjes

Alles kan, dat is wat we vaak roepen. Wel even oppassen voor hele specifieke wensen, maar in feite kunnen we alle modellen en kleuren leveren. Als u dus elders een keuken heeft gezien, of bijvoorbeeld een foto op Pinterest, dan kunnen we dit keukendeurtje bijna altijd leveren. Onze collectie bestaat uit:

  • 1 Keukendeurtjes van MDF met Kunststof toplaag
  • 2 Keukendeurtjes van MDF met Lak laag
  • 3 Keukendeurtjes van MDF met Eikenfineer laag.
  • 4 Keukendeurtjes van Massief eiken.

Keukendeurtjes van MDF met kunststof toplaag

Deze fronten hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Het kunststof beschermt het front goed tegen vocht en krassen. We leveren in totaal meer dan 120 verschillende kunststof kleuren. Bekijk hier de kleurencollectie.

Keukendeurtjes van MDF met Lak laag

Zeer populair op dit moment zijn onze fronten met Lak gespoten toplaag. We leveren in totaal 80 verschillende modellen, die we kunnen spuiten in meer dan 10.000 verschillende kleuren. We leveren alle kleuren van de Ral, Sikkens en Ncs waaiers. Heeft u dus specifieke wensen m.b.t. de kleurstelling? Wij leveren uw gewenste deur op maat. Bekijk hier de kleuren.

Keukendeurtjes van MDF met eikenfineer

Houten keukens zijn weer helemaal terug. Onze collectie MDF deuren met eikenfineer bestaat uit 20 verschillende modellen, die af te werken zijn in 40 verschillende houtkleuren. Daarnaast kunnen we ook alle 10.000 lak kleuren aanbrengen. Bekijk hier de collectie.

Keukendeurtjes van Massief eiken

Onze massief houten keukendeurtjes worden gemaakt van A kwaliteit eikenhout. Het hout is verkrijgbaar in 3 soorten, Zonder noesten, met noesten en met veel noesten. Ook massief hout is leverbaar in 40 verschillende houtkleuren of alle lak kleuren. Onze panelen worden altijd verstevigd met stalen strips, om teveel werking in het hout tegen te gaan. Bekijk hier de collectie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus