fbpx
  • Eigen showroom
  • Gratis inmeet service
  • Offerte binnen 24uur
  • Montage mogelijk

Maatwerk Panelen

Heeft u maatwerk panelen nodig voor uw (ver) bouwproject? Wij maken ze graag voor u. We maken panelen op maat voor o.a:
Keukenfronten, Meubelfronten, Badkamerfronten, Zijpanelen, Muurpanelen, Afdichtingsplaten, Schuifwanden, Hoofdborden, Van, Bedden, Room, Deviders, Radiatorbekleding

Frontmogelijkheden

We leveren verschillende materiaalsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht:

MDF fronten met kunststof toplaag

Deze fronten hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een kunststof toplaag biedt een goede bescherming tegen vocht en krassen. Kunststof is daarnaast zeer betaalbaar. We leveren de meubelfronten voor Ikea Besta in meer dan 80 modellen en 120 kleuren.

We hanteren alle Ikea maten die beschikbaar zijn, maar maken ook panelen voor u op maat!

Massief eiken fronten

Exclusieve kast maken van massief eiken fronten? Wij leveren massief eiken fronten die geschikt zijn als meubelfronten voor ikea besta kasten. Onze eiken fronten zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren en worden geleverd met een 2 componenten afwerking, zodat de kleur behouden blijft en u de kasten gemakkelijk kunt schoonmaken.

MDF fronten met laklaag

Naast onze 120 kunststof kleuren, kunnen we onze MDF fronten ook voorzien van een laklaag. Hierdoor heeft u een zeer ruime keuze uit kleuren. U kunt alle kleuren kiezen van de RAL, Sikkens of NCS Waaiers. Meer dan 10.000 kleuren leverbaar.

MDF fronten met Eikenfineer

Onze eikenfineer fronten zijn uniek in de markt. Ons fineer is namelijk geen kunstfineer, maar een echte laag eiken, waardoor de meubelfronten dezelfde uitstraling hebben als een massief eiken paneel. Naast het prijsvoordeel is het ook een voordeel dat deze fronten gegarandeerd niet kromtrekken! Ons eikenfineer is leverbaar in 20 verschillende kleuren.

Offerte voor Maatwerk panelen?

Stuur ons een E-Mail of neem contact op via ons contactformulier.