Meubelfronten

Naarmate iemand ouder wordt of een andere levensfase inslaat kan zijn of haar smaak in veel opzichten veranderen. Dit kan zich ook uiten in een andere smaak qua meubelen. Nieuwe meubelfronten bieden dé oplossing bij een verandering van smaak of wanneer de huidige fronten aan vervanging toe zijn door schade. Wanneer u klaar bent voor een andere look van uw woonkamer heeft u drie opties. U kunt flink in de buidel tasten en compleet nieuwe meubels aanschaffen of u kunt zelf meubels in elkaar zetten met onze meubelpanelen. De derde optie is toch wel de meest voordelige optie. Deze optie is namelijk het aanschaffen van nieuwe meubelfronten.

Meubelfronten op maat

Meubelfronten zijn simpelweg fronten die ervoor zorgen dat uw huidige meubels een nieuwe en frisse look krijgen. Alle meubels zijn anders, dit snappen we bij K14 maar al te goed. Daarom zijn we in staat meubelfronten op maat te leveren die niet alleen precies aansluiten bij uw huidige meubels maar ook bij uw persoonlijke wensen. Onze fronten zijn ook prima toepasbaar op basiskasten van bijvoorbeeld de Ikea, Kvik of Bruynzeel. De installatie is simpel, omdat we alle fronten inclusief boringen leveren.

Onze soorten meubelfronten

Bij K14 beschikken we over een breed assortiment aan meubelfronten. Qua uiterlijk bieden onze verschillende fronten verschillende looks maar ook het materiaal verschilt. Zo heeft elk materiaal zijn eigen voor en nadelen.

MDF fronten met kunststof toplaag

Zo hebben we over fronten met een kunststof toplaag. Deze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast biedt een kunststof toplaag bescherming tegen vocht en krassen. Voor de Ikea Besta leveren we de meubelfronten in meer dan 80 modellen en 120 kleuren.

Massief eiken fronten

Voor de luxepaarden hebben we ook fronten van massief eikenhout. Ook dit materiaal is geschikt voor de besta kasten van Ikea. Ze zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren en worden met 2 componenten afwerking geleverd. Hierdoor behouden ze hun kleur en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

MDF fronten met laklaag

Bij een kunststof toplaag heeft u al keuze uit 120 kleuren. Echter, we kunnen bij K14 uw meubelfronten ook voorzien van een laklaag. Hierbij kunt u kiezen uit alle kleuren van de RAL en Sikkensof NCS waaiers. Dit zijn meer dan 10.000 kleuren tot uw beschikking en leverbaar door ons.

MDF fronten met eikenfineer

Onze eiken fineer fronten zijn uniek in de markt. Dit is namelijk geen kunstmatige fineer maar een echte laag eiken. Hierdoor krijgen de meubelpanelen dezelfde uitstraling als een massief eiken paneel. Dit levert een prijsvoordeel op vergeleken met de massief eiken fronten. Daarnaast kunnen we garanderen dat de fronten niet zullen kromtrekken. De fronten zijn beschikbaar in 20 verschillende kleuren.

Meubelfronten kopen

Zijn uw meubels toe aan een nieuwe look? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en bepaal welke fronten het best bij uw stijl passen. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd in meubelpanelen of meubelfronten?

Wij geven u graag meer informatie en sturen een vrijblijvende offerte

0314-724 874

Bel ons bij enige twijfel

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus