Meubelfronten

Naarmate iemand ouder wordt of een andere levensfase inslaat kan zijn of haar smaak in veel opzichten veranderen. Dit kan zich ook uiten in een andere smaak qua meubelen. Nieuwe meubelfronten bieden dé oplossing bij een verandering van smaak of wanneer de huidige fronten aan vervang toe zijn door schade. Wanneer je klaar bent voor een andere look van de woonkamer kan je in principe drie dingen doen. Je kunt flink in de buidel tasten en compleet nieuwe meubels aanschaffen of je kunt zelf meubels in elkaar zetten met behulp van onze meubelpanelen. De derde optie is toch wel de meest voordelige optie. Deze optie is namelijk het aanschaffen van nieuwe meubelfronten.

Meubelfronten op maat?

Meubelfronten zijn simpelweg fronten die ervoor zorgen dat jouw huidige meubels een nieuwe en frisse look krijgen. Alle meubels zijn anders, dit snappen we bij K14 maar al te goed. Daarom zijn wij in staat meubelfronten op maat te leveren die niet alleen precies aansluiten bij  de huidige meubels maar ook bij jouw persoonlijke wensen. Onze fronten zijn ook prima toepasbaar op basiskasten van bijvoorbeeld de IKEA, Kvik of Bruynzeel. De installatie is simpel, aangezien wij alle fronten inclusief boringen leveren.

Meubelfronten kopen

Zijn jouw meubels toe aan een nieuwe look? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en bepaal welke fronten het best bij jouw stijl passen. Indien je nog vragen heeft kan je altijd contact met ons opnemen.

Onze soorten meubelfronten

Bij K14 beschikken we over een breed assortiment aan meubelfronten. Qua uiterlijk bieden onze verschillende fronten verschillende looks maar ook het materiaal verschilt. Zo heeft elk materiaal zijn eigen voor en nadelen.

Dressoir Wit

Kunststof Toplaag

Meubelpaneel Lak

Laklaag

K14-PAX-Kast-Eiken-Fineer-Oak

Eikenfineer (echt hout!)

keukenfront massief eiken

Massief eiken fronten

Dressoir Wit 2
MDF-fronten met kunststof toplaag

Zo hebben we over fronten met een kunststof toplaag. Deze hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast biedt een kunststof toplaag bescherming tegen vocht en krassen. Voor de IKEA Besta leveren wij de meubelfronten in meer dan 80 modellen en 120 kleuren.

Meubelpaneel Lak 2
MDF-fronten met laklaag

Bij een kunststof toplaag heb je al keuze uit 120 kleuren. Echter, we kunnen bij K14 jouw meubelfronten ook voorzien van een laklaag. Hierbij kun je kiezen uit alle kleuren van de RAL en Sikkensof NCS waaiers. Dit zijn meer dan 10.000 kleuren tot jouw beschikking en leverbaar door ons.

K14-PAX-Kast-Eiken-Fineer-Oak
MDF fronten met Eikenfineer

Onze eikenfineer fronten zijn uniek in de markt. Dit is namelijk geen kunstfineer maar een echte laag eiken. Hierdoor krijgen de meubelpanelen dezelfde uitstraling als een massief eiken paneel. Dit levert een prijsvoordeel op ten opzichte van de massief eiken fronten. Daarnaast kunnen wij garanderen dat de fronten niet zullen kromtrekken. De fronten zijn beschikbaar in 20 verschillende kleuren.

keukenfront massief eiken
Massief eiken fronten

Voor de luxepaarden hebben we ook fronten van massief eikenhout. Ook dit materiaal is geschikt voor besta kasten van IKEA. Ze zijn leverbaar in 40 verschillende kleuren en worden met 2 componenten afwerking geleverd. Hierdoor behouden ze hun kleur en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

Wat klanten zeggen over onze meubelfronten

Consumenten die hun keuken hebben laten restylen door K14

Peter Hendriks

"Met deze keuken restyling voelt ons hele huis weer als nieuw!"

Sandra Jansen

"Supermooi & super aardige mensen!"

logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus