Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Kosten keukenrenovatie

K14 prijslijsten

 

K14 biedt jou de mogelijkheid je keuken of andere meubels in huis een upgrade te geven zonder ingrijpende verbouwing. Of het nu gaat om een bestaande keuken die verouderd is, of een nieuwe keuken van bijvoorbeeld IKEA. Met onze fronten en meubelpanelen kun je alle kanten op. Wij begrijpen dat je benieuwd bent naar de kosten voor een keukenrenovatie. Omdat we maatwerk leveren, maken we altijd een offerte voor jouw wensen. Wil je een idee hebben van de kosten voor een keukenrenovatie? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct de prijslijsten in je mail.

   Ik wil een prijslijst ontvangen voor

  Kosten keukenfrontjes vervangen

  Bij een keukenrenovatie zijn het aantal frontjes en de afmetingen bepalend voor de uiteindelijke kosten. Ook de materiaalkeuze is van invloed. Weet je al precies welke keukenfrontjes het moeten worden of kan je nog wel wat advies gebruiken? Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak met een van onze adviseurs. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je je keukenfrontjes gaat vervangen.

  Kosten nieuw werkblad

  De kosten van een nieuw werkblad zijn afhankelijk van de maat en het gekozen materiaal. Al onze werkbladen worden speciaal voor jouw keuken op maat gemaakt, inclusief de sparingen voor de spoelbak, kraan en kookplaat. Benieuwd naar de prijzen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

  Neem contact op

  Onze producten kun je online bekijken maar uiteraard mag je ook altijd langskomen in één van onze showrooms.
  Plan hieronder een afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen.