Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Amsterdam

Maak een afspraak bij K14 Amsterdam

In onze showroom in Amsterdam vind je volop inspiratie voor jouw droomkeuken. Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Plan showroombezoek

Contact

K14 Amsterdam
Villa ArenA
Johan Cruijff Boulevard 14
1101 DJ, Amsterdam

Parkeren € 1,00 per 20 min (P4 of P5)

Email: amsterdam@K14.nl
Telefoon: 020 – 7220 280

Openingstijden

Maandag: 13.00-17.30 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 10:00-17:30 uur
Donderdag: 10:00-21:00 uur
Zaterdag: 10:00-17:30 uur
Zondag: gesloten

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 streven we ernaar om kwaliteit en design voor iedereen betaalbaar te maken. Daarom houden we onze kosten laag, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en service die we bieden.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw keuken of kast? Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap om een richtprijs of offerte te krijgen. Om je alvast een idee te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten aanvragen voor alle IKEA systemen en keukenrenovaties.

Bekijk prijslijsten

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens de showroom afspraak werken we samen met jou aan jouw huidige of nieuwe keuken- of kastenontwerp. Onze ervaren K14 Designers zullen je begeleiden en adviseren bij het kiezen van de perfecte fronten en materialen die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische look of juist een warme en gezellige uitstraling, wij hebben de expertise om jouw keuken of kasten naar een hoger niveau te tillen.

Voorbereiding tot jouw afspraak

Om je goed voor te bereiden op de afspraak, kun je jouw keuken- of kastenontwerp vooraf naar jouw K14-showroom sturen. Zodra je de afspraak hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging met instructies over het insturen van foto’s van jouw keuken of kasten. Het is ook handig om van tevoren na te denken over je stijlvoorkeuren, kleurenschema’s en eventuele specifieke kenmerken die je in jouw nieuwe ontwerp wilt opnemen.

De vervolgstappen

Na jouw bezoek aan onze showroom ontvang je een gedetailleerde offerte en een 2D-tekening van jouw gekozen ontwerp. Deze documenten geven je een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe keuken of kasten eruit zullen zien. Jouw persoonlijke K14-designer zal na de afspraak telefonisch contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en verdere uitleg te geven over de offerte of het ontwerp.

Bij K14 zetten we ons in om jouw keuken- en kastendromen werkelijkheid te maken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw ruimte transformeren in iets buitengewoons!

De mogelijkheden bij K14 Amsterdam

Bij ons begrijpen we als geen ander dat je keuken of kast uniek moet zijn en perfect moet passen bij jouw stijl en interieur. Daarom bieden we een ruime selectie aan kleuren en modellen van keukenfronten en accessoires in onze showroom.

Onze showroom in Amsterdam is de perfecte plek om inspiratie op te doen en de verschillende kleuren en materialen te bekijken. Onze ervaren K14 Designers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw ideale keuken of kast.

Ons team in Amsterdam
Chamelia
K14 Designer
Vestiging: Amsterdam
Melani
K14 Designer
Vestiging: Amsterdam
Susette
Vestigingsmanager Amsterdam
Vestiging: Amsterdam
Bekijk deze opstellingen in Amsterdam

K14 heeft meerdere showrooms verspreid door het hele land. Als je in Amsterdam of de omringende regio van Noord-Holland woont en je keuken behoefte heeft aan een renovatie, dan is K14 Amsterdam de ideale plek voor een complete keukenrenovatie. Hier kun je terecht voor een nieuw werkblad, nieuwe frontjes of panelen. Of je nu een IKEA-keuken hebt of er één van plan bent aan te schaffen en je zoekt naar een persoonlijke touch, K14 staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan om je droomkeuken te realiseren.

Goed

Gebaseerd op 4 reviews
Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk dan onze prijslijsten of neem contact met ons op als je nog andere vragen hebt.