Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Arnhem: K14

K14 beschikt over diverse showrooms verspreid door het land. Als je geïnteresseerd bent in het renoveren of upgraden van je keuken en je woont in Gelderland of nabije omgeving, dan is K14 Arnhem dé plek voor een complete keukenrenovatie. We bieden verschillende mogelijkheden, zoals een nieuw werkblad, nieuwe frontjes of panelen. Indien je een IKEA Metod- of Faktum keuken hebt, hebben we speciale fronten beschikbaar. Wat voor type keuken je ook hebt, samen bekijken we hoe we jouw keuken een unieke uitstraling kunnen geven.

Maak een afspraak bij K14 Arnhem

In onze showroom in Arnhem vind je volop inspiratie voor jouw droomkeuken. Plan een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Afspraak maken Arnhem

De mogelijkheden bij K14 Arnhem

Bij K14 begrijpen we als geen ander dat jouw keuken of kast uniek moet zijn en perfect moet passen bij jouw stijl en interieur. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan kleuren en modellen van keukenfronten en accessoires in onze showroom.

Onze showroom in Arnhem is dé plek om inspiratie op te doen en de verschillende kleuren en materialen te bekijken. Onze ervaren K14 Designers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw ideale keuken of kast.

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 hechten we veel waarde aan betaalbare kwaliteit en design voor iedereen. Daarom hanteren we lage kosten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en service die we bieden.

Wil je graag inzicht krijgen in de kosten voor jouw keuken of kast? Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap om een richtprijs of offerte te verkrijgen. Om je alvast een idee te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten aanvragen voor alle IKEA systemen en keukenrenovaties.

Bekijk prijslijsten

Contact

K14 Arnhem
Velperplein 17
6811 AH, Arnhem

Parkeerplaats Albert Heijn € 2,20 per uur
Parkeerplaats Velperplein € 3,00 per uur
Parkeerplaats Musis Sacrum € 2,46 per uur

Email: arnhem@K14.nl
Telefoon: 026 – 7200 888

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag: 9.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-15.00 uur
Zondag en maandag: gesloten

 

Ons team in Arnhem
Maurice
Vestigingsmanager Arnhem
Vestiging: Arnhem
Martijn
K14 Designer
Vestiging: Arnhem
Thomas
Accountmanager B2B & K14 Designer
Vestiging: Arnhem
Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk dan onze prijslijsten of neem contact met ons op als je nog andere vragen hebt.