Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Arnhem: K14

Maak een afspraak bij K14 Arnhem

In onze showroom in Arnhem vind je volop inspiratie voor jouw droomkeuken. Plan een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Plan showroombezoek

Contact

K14 Arnhem
Velperplein 17
6811 AH, Arnhem

Let op: onze showroom is niet rolstoelvriendelijk.

Parkeerplaats Albert Heijn € 2,20 per uur
Parkeerplaats Velperplein € 3,00 per uur
Parkeerplaats Musis Sacrum € 2,46 per uur

Email: arnhem@K14.nl
Telefoon: 026 – 7200 888

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-15.00 uur
Maandag en zondag: gesloten

Speciale openingstijden

Van 9 april t/m 11 april zijn wij gesloten wegens de verbouwing van de showroom.

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 hechten we veel waarde aan betaalbare kwaliteit en design voor iedereen. Daarom hanteren we lage kosten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en service die we bieden.

Wil je graag inzicht krijgen in de kosten voor jouw keuken of kast? Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap om een richtprijs of offerte te verkrijgen. Om je alvast een idee te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten aanvragen voor alle IKEA systemen en keukenrenovaties.

Bekijk prijslijsten

Wat kun je van ons verwachten?

Bij de showroomafspraak in Arnhem werken we nauw met je samen om jouw huidige of nieuwe keuken- of kastontwerp te realiseren. Onze ervaren K14 Designers zullen je begeleiden en adviseren bij het selecteren van de perfecte fronten en materialen die passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu een moderne, minimalistische uitstraling zoekt of juist een warme en gezellige sfeer wilt creëren, wij beschikken over de expertise om jouw keuken of kasten naar een hoger niveau te tillen.

Voorbereiding tot jouw afspraak

Om je goed voor te bereiden op de afspraak, is het mogelijk om jouw keuken- of kastontwerp van tevoren naar jouw K14-showroom te sturen. Zodra de afspraak is bevestigd, ontvang je instructies over het indienen van foto’s van jouw keuken of kasten. Het is ook handig om van tevoren na te denken over jouw stijlvoorkeuren, kleurenschema’s en eventuele specifieke kenmerken die je graag wilt opnemen in jouw nieuwe ontwerp.

De vervolgstappen

Na je bezoek aan onze showroom ontvang je een uitgebreide offerte en een 2D-tekening van het door jou gekozen ontwerp. Deze documenten bieden je een helder beeld van hoe je nieuwe keuken of kasten eruit zullen zien. Na de afspraak zal jouw persoonlijke K14-designer telefonisch contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en verdere toelichting te geven over de offerte of het ontwerp.

Bij K14 zetten we ons in om jouw keuken- en kastdromen werkelijkheid te maken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw ruimte transformeren in iets buitengewoons!

De mogelijkheden bij K14 Arnhem

Bij K14 begrijpen we als geen ander dat jouw keuken of kast uniek moet zijn en perfect moet passen bij jouw stijl en interieur. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan kleuren en modellen van keukenfronten en accessoires in onze showroom.

Onze showroom in Arnhem is dé plek om inspiratie op te doen en de verschillende kleuren en materialen te bekijken. Onze ervaren K14 Designers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw ideale keuken of kast.

Ons team in Arnhem
Maurice
Vestigingsmanager Arnhem
Vestiging: Arnhem
Martijn
K14 Designer
Vestiging: Arnhem
Thomas
Accountmanager B2B & K14 Designer
Vestiging: Arnhem
Bekijk deze opstellingen in Arnhem

K14 beschikt over diverse showrooms verspreid door het land. Als je geïnteresseerd bent in het renoveren of upgraden van je keuken en je woont in Gelderland of nabije omgeving, dan is K14 Arnhem dé plek voor een complete keukenrenovatie. We bieden verschillende mogelijkheden, zoals een nieuw werkblad, nieuwe frontjes of panelen. Indien je een IKEA Metod- of Faktum keuken hebt, hebben we speciale fronten beschikbaar. Wat voor type keuken je ook hebt, samen bekijken we hoe we jouw keuken een unieke uitstraling kunnen geven.

Goed

Gebaseerd op 67 reviews
Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk dan onze prijslijsten of neem contact met ons op als je nog andere vragen hebt.