Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Breda

Maak vrijblijvend een afspraak bij K14 Breda

In onze showroom in Breda vind je volop inspiratie voor jouw droomkeuken. Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Plan showroombezoek

Contact

K14 Breda
Concordiastraat 15
4811 NA, Breda

Parkeergarage Concordiastraat € 2,50 per uur
(Houd in het weekend rekening met parkeerdrukte)

Email: breda@K14.nl
Telefoon: 076 – 7200 888

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.00-17.00 uur
Donderdag: 13.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-15.00 uur
Maandag en zondag: gesloten

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 vinden we het belangrijk dat kwaliteit en design voor iedereen betaalbaar zijn. Wil je weten wat de kosten zouden zijn voor jouw keuken of kast? Jouw showroom bezoek is de eerste stap voor een richtprijs of offerte. Om je alvast een idee te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten aanvragen voor alle IKEA systemen en keukenrenovatie.

Bekijk prijslijsten

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens onze afspraak in de showroom werken we samen met jou aan het ontwerp van jouw huidige of toekomstige keuken- of kastenontwerp. Onze ervaren K14 Designers zullen je begeleiden en adviseren bij het kiezen van de perfecte fronten en materialen die passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een warme en gezellige sfeer, wij hebben de expertise om jouw keuken of kasten naar een hoger niveau te tillen.

Voorbereiding tot jouw afspraak

Voorafgaand aan de afspraak is het handig als je jouw keuken- of kastenontwerp naar jouw K14-showroom stuurt, zodat je goed voorbereid bent. Zodra de afspraak is gemaakt, sturen wij je een bevestiging met instructies over het insturen van foto’s van jouw keuken of kasten. Het is ook verstandig om van tevoren je stijlvoorkeuren, kleurenschema’s en eventuele specifieke kenmerken die je in je nieuwe ontwerp wilt opnemen, te overwegen. Op die manier kunnen we jouw wensen nog beter begrijpen en daarop inspelen tijdens de afspraak.

De vervolgstappen

Nadat je onze showroom hebt bezocht, ontvang je een gedetailleerde offerte en een 2D-tekening van het door jou gekozen ontwerp. Je persoonlijke K14-designer zal na de afspraak telefonisch contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en verdere toelichting te geven over de offerte of het ontwerp.

Bij K14 doen we er alles aan om jouw keuken- en kastendromen werkelijkheid te maken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw ruimte transformeren tot iets buitengewoons!

De mogelijkheden bij K14 Breda

In onze showroom in Breda kun je volop inspiratie opdoen en de verschillende kleuren en materialen bekijken. Onze ervaren K14 Designers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw ideale keuken of kast.

Ons team in Breda
Mike
Manager Breda
Vestiging: Breda
Sabine
Vestigingsmanager Breda
Vestiging: Breda
Renée
K14 Designer
Vestiging: Breda
Matthijs
K14 Designer
Vestiging: Eindhoven
Bekijk deze opstellingen in Breda

K14 heeft verschillende showrooms verspreid over het land. Ben je op zoek naar gepersonaliseerde fronten en accessoires en woon je in de omgeving Noord-Brabant? Dan ben je bij K14 Breda aan het juiste adres voor nieuwe fronten, werkbladen, panelen, handgrepen en zelfs een complete keukenrenovatie. Wist je ook dat we voor IKEA-keukens  unieke fronten kunnen leveren? We gaan graag samen aan de slag om jouw droomkeuken of kast te realiseren.

Uitstekend

Gebaseerd op 18 reviews
Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk dan onze prijslijsten of neem contact met ons op als je nog andere vragen hebt.