Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Delft: K14

K14 beschikt over meerdere showrooms verspreid door het land. Als je in de omgeving van Zuid-Holland woont en op zoek bent naar inspiratie voor je keukenrenovatie, dan ben je bij K14 Delft aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor een complete keukenrenovatie, inclusief een nieuw werkblad, nieuwe frontjes of panelen. Dankzij onze slimme systemen is het renoveren van je keuken een eenvoudige taak.

Maak een afspraak bij K14 Delft

In onze showroom in Delft vind je volop inspiratie voor jouw droomkeuken. Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Afspraak maken Delft

De mogelijkheden bij K14 Delft

Bij ons begrijpen we als geen ander dat jouw keuken of kast een uniek karakter moet hebben en perfect moet passen bij jouw stijl en interieur. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van kleuren en modellen van keukenfronten en accessoires in onze showroom.

In onze showroom in Delft kun je volop inspiratie opdoen en de verschillende kleuren en materialen bekijken. Onze ervaren K14 Designers staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw ideale keuken of kast.

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 streven we ernaar dat kwaliteit en design voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom hanteren we lage kosten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en service die we bieden.

Wil je graag inzicht krijgen in de kosten voor jouw keuken of kast? Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap om een richtprijs of offerte te verkrijgen. Om je alvast een idee te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten aanvragen voor alle IKEA-systemen en keukenrenovaties.

Bekijk prijslijsten

Contact

K14 Delft
Van Embdenstraat 750
2628 ZP, Delft

Gratis parkeren voor de deur

Email: delft@K14.nl
Telefoon: 015 – 7200  200

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.00-17.00 uur
Donderdag: 13.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-15.00 uur
Maandag en zondag: gesloten

Ons team in Delft
Tiono
Vestigingsmanager Delft
Vestiging: Delft
Jasmijn
K14 Designer
Vestiging: Delft
Pascal
K14 Designer
Vestiging: Delft
Nancy
Accountmanager B2B & K14 Designer
Vestiging: Delft
Maatwerk zorgt voor unieke keuken
Laat een K14 designer jouw ontwerpp in 3D uittekenen.