Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Delft

ikea keukenrenovatie

Maak een afspraak bij K14 Delft

In onze showroom in Delft vind je volop inspiratie voor jouw droomkeuken. Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Plan showroombezoek

Contact

K14 Delft
Van Embdenstraat 750
2628 ZP, Delft

Gratis parkeren voor de deur

Email: delft@K14.nl
Telefoon: 015 – 7200  200

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.00-17.00 uur
Donderdag: 13.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-15.00 uur
Maandag en zondag: gesloten

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 streven we ernaar dat kwaliteit en design voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom hanteren we lage kosten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en service die we bieden.

Wil je graag inzicht krijgen in de kosten voor jouw keuken of kast? Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap om een richtprijs of offerte te verkrijgen. Om je alvast een idee te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten aanvragen voor alle IKEA-systemen en keukenrenovaties.

Bekijk prijslijsten

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens onze showroomafspraak gaan we samen met jou aan de slag om jouw bestaande of nieuwe keuken- of kastenontwerp te realiseren. Onze ervaren K14 Designers zullen je begeleiden en adviseren bij het selecteren van de perfecte fronten en materialen die aansluiten op jouw persoonlijke stijl en behoeften. We nemen ruim de tijd om naar jouw wensen te luisteren en stellen doelgerichte vragen om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw visie. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een warme en gezellige ambiance, wij beschikken over de expertise om jouw keuken of kasten naar een hoger niveau te tillen.

Voorbereiding tot jouw afspraak

Voorafgaand aan de afspraak is het handig als je jouw keuken- of kastenontwerp vooraf naar jouw K14-showroom stuurt. Zodra de afspraak is bevestigd, ontvang je een bevestiging met instructies over het indienen van foto’s van jouw keuken of kasten. Het hebben van deze foto’s bij de hand stelt ons in staat om ons goed voor te bereiden en je tijdens de afspraak gericht advies te geven. Het is ook handig om vooraf na te denken over jouw stijlvoorkeuren, kleurenschema’s en eventuele specifieke kenmerken die je in jouw nieuwe ontwerp wilt opnemen. Op die manier kunnen we jouw wensen beter begrijpen en er tijdens onze afspraak op inspelen.

De vervolgstappen

Na jouw bezoek aan onze showroom ontvang je een gedetailleerde offerte en een 2D-tekening van jouw gekozen ontwerp. Deze documenten bieden je een helder beeld van hoe jouw nieuwe keuken of kasten eruit zullen zien. Jouw persoonlijke K14-designer zal na de afspraak telefonisch contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en verdere uitleg te geven over de offerte of het ontwerp. Ons streven is om jouw wensen nauwkeurig te vertalen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Bij K14 zetten we ons volledig in om jouw keuken- en kastendromen werkelijkheid te maken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw ruimte transformeren tot iets buitengewoons!

De mogelijkheden bij K14 Delft

Bij ons begrijpen we als geen ander dat jouw keuken of kast een uniek karakter moet hebben en perfect moet passen bij jouw stijl en interieur. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van kleuren en modellen van keukenfronten en accessoires in onze showroom.

In onze showroom in Delft kun je volop inspiratie opdoen en de verschillende kleuren en materialen bekijken. Onze ervaren K14 Designers staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw ideale keuken of kast.

K14 beschikt over meerdere showrooms verspreid door het land. Als je in de omgeving van Zuid-Holland woont en op zoek bent naar inspiratie voor je keukenrenovatie, dan ben je bij K14 Delft aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor een complete keukenrenovatie, inclusief een nieuw werkblad, nieuwe frontjes of panelen. Dankzij onze slimme systemen is het renoveren van je keuken een eenvoudige taak.

Ons team in Delft
Tiono
Vestigingsmanager Delft & Amsterdam
Vestiging: Delft
Jasmijn
K14 Designer
Vestiging: Delft
Pascal
K14 Designer
Vestiging: Delft
Nancy
Accountmanager B2B & K14 Designer
Vestiging: Delft
Maatwerk zorgt voor unieke keuken
Laat een K14 designer jouw ontwerpp in 3D uittekenen.