Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Eindhoven

ikea keukenrenovatie

Maak een afspraak bij K14 Eindhoven

In onze showroom in Eindhoven vind je volop inspiratie voor jouw droomkeuken. Plan direct een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Plan showroombezoek

Contact

K14 Eindhoven
Willem van Konijnenburglaan 1B
5613 DW, Eindhoven

Gratis parkeren voor de deur

Email: eindhoven@K14.nl
Telefoon: 040-7200 202

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.00-17.00 uur
Donderdag: 13.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-15.00 uur
Maandag en zondag: gesloten

 

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 hechten we veel waarde aan het feit dat kwaliteit en design betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Daarom houden we onze kosten laag, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en service die we bieden.

Wil je graag een idee krijgen van de kosten voor jouw keuken of kast? Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap om een richtprijs of offerte te verkrijgen. Om je alvast een indicatie te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten aanvragen voor alle IKEA-systemen en keukenrenovaties.

Bekijk prijslijsten

Wat kun je van ons verwachten?

Bij onze showroomafspraak werken we samen met jou aan jouw huidige of nieuwe keuken- of kastenontwerp. Onze ervaren K14 Designers zullen je begeleiden en adviseren bij het maken van de juiste keuzes voor fronten en materialen die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en stellen gerichte vragen om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw visie. Of je nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of juist een warme en gezellige sfeer, wij beschikken over de expertise om jouw keuken of kasten naar een hoger niveau te tillen.

Voorbereiding tot jouw afspraak

Om je goed voor te bereiden op de afspraak, nodigen we je uit om jouw keuken- of kastenontwerp vooraf naar jouw K14-showroom te sturen. Zodra je de afspraak hebt gemaakt, sturen wij je een bevestiging met instructies over het indienen van foto’s van jouw keuken of kasten. Het hebben van deze foto’s bij de hand stelt ons in staat om ons optimaal voor te bereiden en je tijdens de afspraak gericht advies te geven. Het is ook handig om vooraf na te denken over jouw stijlvoorkeuren, kleurenschema’s en eventuele specifieke kenmerken die je wilt opnemen in jouw nieuwe ontwerp. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van jouw wensen en voorkeuren, en kunnen we tijdens onze ontmoeting doelgericht te werk gaan.

De vervolgstappen

Nadat je onze showroom hebt bezocht, ontvang je een gedetailleerde offerte en een 2D-tekening van jouw gekozen ontwerp. Deze documenten bieden je een helder beeld van hoe jouw nieuwe keuken of kasten eruit zullen zien. Na de afspraak zal jouw persoonlijke K14-designer telefonisch contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden en verdere uitleg te geven over de offerte of het ontwerp. Ons doel is om jouw wensen nauwkeurig te vertalen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Bij K14 spannen we ons in om jouw keuken- en kastendromen werkelijkheid te maken. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw ruimte transformeren tot iets buitengewoons!

De mogelijkheden bij K14 Eindhoven

Bij ons begrijpen we als geen ander dat jouw keuken of kast een unieke uitstraling moet hebben en perfect moet passen bij jouw stijl en interieur. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van kleuren en modellen van keukenfronten en accessoires in onze showroom.

In onze showroom in Eindhoven kun je volop inspiratie opdoen en de diverse kleuren en materialen bekijken. Onze ervaren K14 Designers staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw ideale keuken of kast.

 

K14 heeft diverse showrooms verspreid door het hele land. Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde fronten en accessoires en je woont in Noord-Brabant of omgeving, dan is K14 Eindhoven de juiste plek voor jou. Hier kun je terecht voor nieuwe fronten, werkbladen, panelen en handgrepen. We staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan en jouw droomkeuken of kast te verwezenlijken.

Ons team in Eindhoven
Mike
Vestigingsmanager Eindhoven
Vestiging: Breda
Jessie
K14 Designer
Vestiging: Eindhoven
Matthijs
K14 Designer
Vestiging: Eindhoven
Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk dan onze prijslijsten of neem contact met ons op als je nog andere vragen hebt.