Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keukenrenovatie Zwolle: K14

K14 is goed vertegenwoordigd met verschillende showrooms door het hele land, zodat we altijd dichtbij zijn. Als je nadenkt over een keukenrenovatie en je woont in de buurt van Zwolle, dan is K14 Zwolle de perfecte plek voor jou. We leveren op maat gemaakte onderdelen voor keukens van alle merken, zoals nieuwe werkbladen, frontjes en panelen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomkeuken.

Maak een afspraak bij K14 Zwolle

In onze showroom in Zwolle kun je eindeloos inspiratie opdoen voor jouw keukenrenovatie. Plan nu alvast een afspraak met een van onze adviseurs om je wensen te bespreken.

Afspraak maken Zwolle

De mogelijkheden bij K14 Zwolle

In onze showroom in Zwolle kun je terecht voor een uitgebreide selectie van kleuren en modellen van keukenfronten en accessoires om jouw keuken of kast volledig te personaliseren en naadloos aan te laten sluiten bij jouw stijl en interieur.

Onze ervaren K14 Designers zijn beschikbaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het ontwerpen van jouw droomkeuken of kast. Kom langs en laat je inspireren!

Benieuwd naar de kosten?

Bij K14 hechten we veel waarde aan betaalbare kwaliteit en design voor iedereen. Onze kosten zijn dan ook laag, zonder dat we concessies doen aan de kwaliteit en service die we bieden.

Als je benieuwd bent naar de kosten voor jouw keuken of kast, dan is een bezoek aan onze showroom de eerste stap om een richtprijs of offerte te krijgen. Om je alvast een idee te geven van onze prijzen, kun je prijslijsten opvragen voor alle IKEA systemen en keukenrenovaties.

Bekijk prijslijsten

Contact

K14 Zwolle
Diezerkade 11
8021CW, Zwolle

Parkeren voor de deur of plein €1,30 per uur

Email: zwolle@K14.nl
Telefoon: 038 720 0200

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.00-17.00 uur
Donderdag: 13.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-15.00 uur
Maandag en zondag: gesloten

Ons team in Zwolle
Ibrahim
Vestigingsmanager Zwolle
Vestiging: Zwolle
Jarno
K14 Designer
Vestiging: Zwolle
Benieuwd naar de prijzen?
Bekijk dan onze prijslijsten of neem contact met ons op als je nog andere vragen hebt.