VT Wonen keukenrenovatie

VTWonen keukenrenovatie

In aflevering 4 van het nieuwe seizoen ‘VT Wonen weer verliefd op je huis’ hebben wij de keuken mogen renoveren van Leonie en Emil uit Hoofddorp.

Stylist Marianne Luning heeft bij dit project gekozen voor vlakke massief eiken fronten geolied in Monocoat White 5% in eiken B. De eiken fronten zijn gecombineerd met zwarte plinten, om de keuken een zwevend effect te geven.

Als je goed kijkt, zie je dat de houtstructuur doorloopt van het ene front, naar het andere front. Door deze doorlopende houtnerf ervaar je het effect dat de fronten uit één stam zijn gemaakt.

Zachte noesten en vlammen

Marianne koos voor de B-eiken uitvoering. Dit wil zeggen dat er in het hout hier en daar zachte noesten en vlammen zichtbaar zijn. Naast de B-eiken hebben we ook A-eiken, zonder noesten en vlammen. Juist een liefhebber van een rustiek patroon? Dan hebben we ook C-eiken.

Eiken A

Eiken A

Optie B

Eiken B

Optie C

Eiken C

Monocoat olie
Fronten oliën

Door de fronten te oliën zijn deze bestendig tegen dagelijks gebruik in de keuken. De fronten zijn eenvoudig af te nemen met een doekje en hoeven niet op een later moment opnieuw behandeld te worden.

Werkplaats
Achterhoekse productie

Onze massief eiken fronten worden geproduceerd in de Achterhoek!

Hoe werkt een keukenrenovatie?

Heb je een keuken staan waarvan de basis nog goed is, maar waarvan de uitstraling niet meer naar wens is? Bij een keukenrenovatie laten we de basis van de keuken staan en vervangen we alleen de fronten. Niet alleen omdat het duurzaam is om alles te hergebruiken wat hergebruikt kan worden, maar ook omdat dit scheelt in de kosten. Daarnaast is een keukenrenovatie vaak al binnen één dag volledig uitgevoerd, en zijn er geen grote sloopwerkzaamheden nodig.

Het leukste aan een keukenrenovatie is dan ook dat met zo min mogelijk aanpassingen en moeite, een zo groots mogelijk resultaat behaald kan worden.


Ontdek onze mogelijkheden

Naast massief eiken kun je bij ons ook terecht voor eiken fineer, kunststof of bewerkte en gespoten fronten in een kleur en afwerking naar keuze. Met meer dan 1000 combinaties kunnen we elk frontje maken dat jij voor ogen hebt.

Naast fronten op maat kun je bij ons ook terecht voor werkbladen, spoelbakken, kranen en handgrepen.


Onze services

Inmeten keukenfronten

Voordat de gekozen fronten worden geproduceerd, moeten we de maten van de fronten opmeten. Dit kun je zelf doen, of laten doen door een van onze ervaren inmeters van K14.

Bezorgen K14 fronten

De fronten worden thuis bezorgd, of meegenomen door onze monteurs wanneer je ervoor kiest de fronten te laten monteren.

Montage van de fronten.

Wij leveren onze fronten pasklaar aan inclusief scharnier boringen. Lade boringen dienen tijdens de werkzaamheden overgenomen te worden van de bestaande fronten.

Mocht je dit niet zelf willen doen dan kun je het ook aan onze ervaren monteurs overlaten.

 

Het keukenfrontje ontwerpen

Wat je zelf nog mag doen? Het allerleukste: de stijl van de fronten kiezen! Maar ook daar helpen we je graag bij. In onze showroom kunnen we aan de hand van vele voorbeelden je gewenste stijl bepalen.

Van Pinterest bord naar werkelijkheid: de keuken waarvan je niet had durven dromen..

Tip: we maken fronten op maat voor íeder merk keuken. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt als je een nieuwe IKEA keuken wilt bekleden met onze fronten…

Weten wat jouw renovatie kost? Vraag onze calculator aan en bereken eenvoudig de prijs per materiaal, model en afwerking.

Voor én na foto’s van de opgeleverde keuken in VT Wonen

Klik op de foto voor een groter resultaat.

Voor VT Wonen
Keuken foto vóór renovatie
Voor VT Wonen 2
Keuken foto vóór renovatie
Na renovatie van VT Wonen
Keuken foto na renovatie
Na renovatie van VT Wonen 2
Keuken foto na renovatie
logo telefoon
0314 - 724 874

Bel ons bij enige twijfel

logo email
Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze catalogus