Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

BESTÅ tv-meubel personaliseren?

Een geweldige oplossing voor je IKEA dressoirs

Als een van de meest populaire IKEA keukenmeubelsystemen, heeft BESTÅ zijn stempel gedrukt op talloze interieurs wereldwijd. Maar, zoals bij alle meubelstukken, slijtage is onvermijdelijk en na verloop van tijd kan zelfs het beste meubel zijn glans verliezen. Gelukkig hoef je niet het hele meubelstuk te vervangen om je interieur op te frissen. Met op maat gemaakte BESTÅ-deuren van K14 kun je je oude meubel een nieuwe en stijlvolle uitstraling geven. Hier zijn enkele redenen waarom het bestellen en installeren van BESTÅ kastdeuren een slimme keuze kan zijn.

Vervang oude deuren met nieuwe BESTÅ fronten

Wist je dat je jouw IKEA-meubels kunt aanpassen met vervangende fronten voor specifieke elementen? Dit is een kostenefficiënte en snelle manier om je verouderde meubels nieuw leven in te blazen. Je hoeft niet al je meubilair te vervangen om het er beter uit te laten zien. Kies simpelweg voor op maat gemaakte BESTÅ-deuren en transformeer je meubel in een handomdraai. Dit betekent een volledig nieuw opbergontwerp zonder de moeite van het vervangen van het hele meubelstuk.

Kies de juiste kleur

Het kiezen van de juiste kleur voor je meubel kan een uitdaging zijn, maar het is een cruciale stap om het gewenste esthetische effect te bereiken. Er zijn verschillende manieren om kleuren te kiezen. Je kunt gaan voor je persoonlijke voorkeur, vooral als je alleen woont en geen rekening hoeft te houden met andere smaken. Een andere benadering is het toepassen van psychologische theorieën over kleur en emoties. Kleuren hebben invloed op onze stemmingen en emoties. Overweeg of je een rustgevende sfeer wilt creëren (kies voor koele kleuren zoals lichtblauw) of juist een gezellige ambiance wilt (ga voor warme kleuren). Elke keuze heeft zijn eigen impact op de ruimte.

Glanzende of matte afwerking?

Bij het kiezen van op maat gemaakte BESTÅ-deuren heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie afwerkingssoorten: mat, zijdemat of hoogglans. Deze keuze hangt af van het materiaal dat je selecteert en het gewenste uiterlijk. Mat heeft een rustieke en natuurlijke uitstraling en gaat goed samen met lichte kleuren. Matte oppervlakken reflecteren geen licht, wat ze geschikt maakt voor goed verlichte ruimtes. Hoogglans meubels kunnen een ruimte met veel licht overweldigen en meer oneffenheden onthullen. In een donkere ruimte kunnen glanzende of zijdematte afwerkingen juist een chiquere uitstraling geven. De keuze hangt af van de sfeer die je wilt creëren en de omgevingsfactoren. Doe inspiratie op om jouw BESTÅ meubel te updaten.

 

Details maken het verschil

Op maat gemaakte Besta-deuren bieden de mogelijkheid om je meubelstuk verder te personaliseren met details zoals handgrepen en knoppen. Deze kleine elementen kunnen een groot verschil maken in het uiterlijk van het meubel. Overweeg het ontwerp van de deur en kies handvatten die passen bij de stijl. Houten knoppen passen goed bij natuurlijke deuren, terwijl metalen handgrepen een modern contrast kunnen bieden. Ook bedekkingspanelen kunnen gebruikt worden om het meubel te omlijsten, waardoor je een maatwerkkast-effect creëert zonder het hoge prijskaartje. Bekijk hier het assortiment.

 

 

Voordelen van BESTÅ deuren

Het bestellen van op maat gemaakte BESTÅ-deuren biedt talloze voordelen. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen en details, waardoor je de uitstraling van je keuken of opbergruimte volledig kunt aanpassen aan je smaak en stijl. Deze deuren zijn eenvoudig te monteren, zelfs voor degenen zonder veel doe-het-zelf ervaring. Hiermee kun je zelf de perfecte set functies samenstellen. Bovendien kunnen op maat gemaakte BESTÅ-deuren een verouderd meubel in een handomdraai vernieuwen en een frisse, nieuwe uitstraling geven aan je interieur.

Met op maat gemaakte BESTÅ-deuren van K14 kun je je IKEA-meubel nieuw leven inblazen zonder de kosten en moeite van volledige vervanging. Waar wacht je nog op? Bezoek onze showrooms en laat je adviseren door ons K14 Designers!

Plan showroombezoek

 

Ontdek nu welke optie het beste bij jou past en geef je tv meubel de make-over die het verdient!
Maak dan een afspraak in één van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden voor jouw keuken.