Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

IKEA keukenaccessoires

Accessoires zijn onmisbaar om jouw droomkeuken af te maken. Want het lijken misschien kleine details zo’n handgreep of kraan, toch maken ze een groot onderdeel uit van je keuken. Weet jij al welke handvaten of spoelbak jij wil voor jouw IKEA keuken? Maak het plaatje compleet met diverse keukenaccessoires. Bij K14 vind je diverse kranen, spoelbakken en handvaten om jouw basis IKEA keuken mee op te knappen.

Diverse kranen & spoelbakken

Een trendy zwarte spoelbak in combinatie met Ace zwarte kraan. Of een RVS 3-in-1 kokend water kraan met een keramisch witte spoelbak van Villeroy & Boch. Stem je kraan af op de keuze van je spoelbak, en andersom. Met de keuze uit meer dan vijf kleuren en materialen, maak je gemakkelijk de keuken die jij voor ogen hebt waar. Goed om te weten; ook onze handgrepen sluiten aan bij onze kranen en spoelbakken.

Diverse IKEA keukenhandvatten

Handgrepen maken een groot verschil bij het stijlen van je keuken. Voor je IKEA keukenkast hebben we diverse stijlen en maten keukenhandvatten en andere accessoires. Stem ze af op onze spoelbakken en kranen en creëer de keuken van je dromen. Bij K14 heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende handgrepen en knoppen, in diverse afwerkingen en afmetingen. Op zoek naar een specifiek model, maat of afwerking? We gaan graag samen met je op zoek.

Weet jij al wat voor soort keukenaccessoires je wilt?
Bekijk de verschillende mogelijkheden online. Of kom langs en doe inspiratie op in onze showroom. Zo kunnen onze adviseurs je meteen adviseren.