Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Reviews

Denk jij aan keukenrenovatie? Vele anderen gingen je voor. Lees hier wat hun ervaringen zijn met K14.

5 / 5
Bram Coolen (Breda, oktober 2022)
“Dit is echt een topbedrijf. Initieel ontzettend goed geholpen met het uitkiezen van frontjes van onze compleet nieuwe IKEA keuken. Ze kwamen zelfs met goede ideeën m.b.t. het keuken design zelf. Hier ook onze onderbouw spoelbak gekocht. Jammer genoeg waren hier wat problemen mee, maar K14 heeft dit voor ons perfect opgelost samen met de leverancier. Service is snel en vriendelijk. Ik raad ze ten zeerste aan!”
5 / 5
Onno Noort (Breda, oktober 2021)
“Zelf in het bouwproces van ons huis veel gesprekken met veel verschillende partijen gevoerd. Zelden liep het contact zo gesmeerd. Op initiatief van de persoon die ons hielp, zelfs nog even in de indeling van de keuken gedoken.”
5 / 5
Miranda (Delft, juli 2022)
“Super blij met het resultaat. Hele luxe uitstraling. Goede service en alles netjes geleverd en verpakt. Zo blij dat we nu ook panelen hebben besteld voor het tv-meubel. Ik raad dit iedereen aan die een keukenrenovatie wil uitvoeren. Ook planken bijbesteld van hetzelfde als de kastdeur. Ik heb nu een hele leuke chique keuken waar ik dolblij mee bent.”
5 / 5
Tom Muysers (Arnhem, december 2021)
“Uiterst bekwame hulp bij het samenstellen van de correcte elementen en maten! Vervolgens een meer dan correcte levertermijn en perfect geleverde producten. In mijn geval een aantal fronten en passtukken voor een Ikea Method keuken. Resultaat is schitterend geworden.”
5 / 5
Rob van den Boom (Arnhem, december 2021)
“K14 heeft gisteren bij ons de keukenfrontjes vervangen. Dit is erg vakkundig uitgevoerd, onze keuken is weer als nieuw. Het hele traject, van bezoek showroom, het advies, de contactmomenten tot aan installatie en oplevering hebben ze uitstekend gedaan!”
5 / 5
A. Voermans (Breda, december 2021)
“Wij hebben onze IKEA keuken samen met K14 ontworpen. Doordat je zelf je kleur en model front kunt kiezen, is de keuken uniek en helemaal onze eigen smaak. Ook kregen we advies over de kleur en materiaalkeuze, waardoor alles goed bij elkaar past. Verder was onze monteur erg blij dat alles op maat geleverd werd.”
5 / 5
Linda Bulsink (Arnhem, oktober 2021)
“Wij zijn blij met onze nieuwe keuken, echt een mooie renovatie. Alles is redelijk eenvoudig zelf te monteren. De kwaliteit van de panelen is erg goed, en de levering was precies op tijd. De chauffeur nam telefonisch contact op voor een bezorgafspraak.”
Overtuigd door onze reviews?
Bekijk onze prijslijsten over een renovatie voor jouw IKEA-keuken, IKEA-kast of renovatie van een ander merk keuken of plan een showroombezoek.