Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Nieuwe IKEA keuken

Een nieuwe IKEA Metod keuken kopen doe je niet elke dag. Wij begrijpen dat je graag van te voren wilt weten waar je aan toe bent. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien en natuurlijk wat de kosten zijn van de nieuwe keuken. In 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw droomkeuken te realiseren.

Stap 1: Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek in een van onze showrooms of plan een online afspraak met een van onze K14 designers. Tijdens een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en vertalen we deze naar een concreet design. We nemen de details van de IKEA keukenplanner door en delen onze tips en tricks waarmee je rekening mee kunt houden bij het bestellen van jouw IKEA kasten. Bekijk hier alvast onze prijslijst.

Plan een showroombezoek

Stap 2: Ontvang een offerte en K14 ontwerp

Nadat we hebben kennis gemaakt, ontvang je vrijblijvend een offerte voor de fronten, bedekkingspanelen & plinten, een werkblad of andere accessoires. Controleer of onderdelen in de IKEA keukenplanner moeten worden gewijzigd, nadat we ons advies met je hebben gedeeld.

Stap 3: Plaats je bestelling

Blij met jouw K14 ontwerp? Bestel bij IKEA de kasten en plaats bij K14 de bestelling van de keukenfrontjes, het werkblad en accessoires. Binnen enkele weken ontvang je jouw bestelling.

Dit zijn de stappen die we samen doorlopen.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem contact met ons op en we beantwoorden je vragen graag.