Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Vacatures

K14 is een snelgroeiende organisatie. Sinds 2018 zijn wij de specialist in maatwerkfronten voor (IKEA)keukens en kasten. Tot nu toe 6 vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Eindhoven en Zwolle. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem. Samen met 30 collega’s creëren wij voor iedere klant een unieke samenstelling van onze producten aan de hand van hun wensen en behoeften van de klant. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf, waarbij het ons streven is om ieder jaar 2 tot 3 nieuwe showrooms te openen.

Vacature K14 Designer Delft

Voor onze vestiging in Delft zijn wij per direct opzoek naar een fulltime verkoop adviseur die voldoening krijgen om klanten te adviseren bij de aanschaf van een van onze producten. Je werkdagen zijn dinsdag t/m zaterdag. Als K14 designer vertaal jij de wens van de klant naar een concrete stijlkeuze met onze oneindige kleur- materiaal en maatwerkmogelijkheden.

Bekijk vacature

Werken bij K14 Groep

Is méér dan werken alleen, want bij ons word je opgenomen in een team van bevlogen mensen met gevoel voor gastvrijheid. Met vele uitdagende functies, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende salarissen, bieden wij volop afwisseling en mogelijkheden voor ontplooiing en ontwikkeling. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team dat zich kenmerkt door een informele werksfeer.

Pas jij binnen ons team? K14 is voortdurend op zoek naar designers voor alle showrooms, monteurs en chauffeurs. Stuur een complete en verzorgde motivatie naar K14 en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking.

Solliciteer hier

Werken bij K14?
Ons team is jong en enthousiast en weet elkaar ook na werktijd te vinden! Pas jij binnen ons team? Stuur een complete en verzorgde motivatie naar K14 en misschien word je wel uitgenodigd voor een kennismaking.