Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Werkwijze bij IKEA keuken

Korte lijnen, snelle service en transparantie. Dat kenmerkt ons. Dat is hoe we werken. En daar willen we je graag nog wat meer over vertellen. Want net als dat wij het fijn vinden als we weten wat jij van ons verwacht, vind jij het vast ook fijn om te weten wat je van ons mag verwachten. Lees over onze werkwijze en kom te weten wat er allemaal bij het renoveren van jouw IKEA keuken komt kijken.

Bestaande of nieuwe IKEA keuken

Je kan jouw oude IKEA keuken op verschillende manieren opknappen. Je hebt bijvoorbeeld extra kasten nodig of wil jouw keuken een nieuwe look geven met een nieuw werkblad. Of je bent bezig met het samenstellen van een nieuwe IKEA keuken en wilt deze graag upgraden met luxere keukendeuren en/of keukenblad. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande IKEA keuken of het upgraden van een nieuwe IKEA keuken; bij K14 zijn er genoeg slimme mogelijkheden om een unieke keuken te creëren.

Bekijk de mogelijkheden

Werkwijze nieuwe IKEA keuken

Je bestelt een basiskeuken bij IKEA. Van de kasten, laden en scharnieren tot de planken. Vervolgens kies je bij ons jouw favoriete keukenfronten en/of het werkblad uit. Stuur je IKEA tekening of foto’s per mail door en vertel kort wat jouw wensen zijn, het type front dat je wilt en in welke kleur. Zo kunnen wij alvast een passende offerte maken. Of deel onze ideeën met je, zodat we met je kunnen meedenken over een slimme manier voor het realiseren van jouw droomkeuken.

Bekijk het stappenplan

Werkwijze oude IKEA keuken

Heb je al een IKEA keuken en wil je deze opknappen? Vertel ons de maten van je huidige fronten, zodat we je een passend voorstel kunnen doen. Blij mee? Dan komen we kosteloos bij je thuis inmeten zodat we op de millimeter nauwkeurig de maten hebben. En dat niet alleen, tijdens ons bezoek heb je de mogelijkheid om de verschillende kleuren en kwaliteiten materialen te bekijken en een keuze te maken.

Bekijk het stappenplan

Maak van een IKEA basiskeuken, jouw eigen unieke droomkeuken.
Benieuwd wat er zoal mogelijk is? Doe hier alvast wat inspiratie op. Of bekijk de verschillende keukenfronten en werkbladen.