Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de prijs voor jouw keukenrenovatie of fronten voor jouw IKEA keuken of kast? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen!

Binnen één week streven we ernaar om je een op maat gemaakte offerte toe te sturen. Dit geeft je een indicatie van de kosten, maar voor het beste advies raden we je aan om een afspraak te maken in onze showrooms of online.

 

  Systeem (Meerdere keuzes mogelijk)*
  Incl. werkblad
  (n.v.t. bij IKEA PAX en IKEA Besta)

  Incl. montage

  Voorkeur frontmodel* (Meerdere keuzes mogelijk)

  Dichtsbijzijnde showroom*

  Upload jouw keukentekening (PDF + JPEG mogelijk)

  Opmerkingen

  Offerte keukenrenovatie

  We begrijpen dat een keukenrenovatie of het upgraden van jouw interieur een belangrijke beslissing is. Daarom willen we jou persoonlijk ontmoeten en je de mogelijkheid geven om onze producten en mogelijkheden van dichtbij te ervaren. Ons team van experts staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou een plan op maat te maken.

  Plan showroombezoek

  Offerte werkblad

  De kosten van een nieuw werkblad zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maat en het gekozen materiaal. Dit betekent dat we rekening houden met alle noodzakelijke sparingen voor de spoelbak, kraan en kookplaat, zodat het werkblad perfect past in jouw keukenontwerp.

  Wil je een beter idee krijgen van de mogelijkheden die we bieden? Breng dan een bezoek aan onze showrooms, waar je onze werkbladen kunt bewonderen.

  Plan showroombezoek

  Onze producten kun je online bekijken maar uiteraard mag je ook altijd langskomen in één van onze showrooms.
  Plan hieronder een afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen.