Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Veelgestelde vragen

Levertijd

Wat is de levertijd van jullie fronten?

De levertijd van onze maatwerk fronten bedraagt doorgaans ca. 6 tot 8 werkweken zonder montage. Heb je gekozen voor montage? Binnen 21 werkdagen wordt er ingemeten. De levertijd is dan ongeveer 8 tot 10 weken, afhankelijk van de drukte bij onze monteurs. Voor onze greeploze eikenfineer fronten geldt een langere levertijd van ongeveer 10 tot 12 weken. Tijdens vakanties en bouwvak kunnen de levertijden oplopen. We raden je daarom aan om voor de exacte levertijden contact op te nemen met jouw K14 Designer.

Montage

Ik wil zelf monteren, hoe zit dat?

Dat kan, wij zullen er voor zorgen dat wij tijdens het inmeten de deuren alvast voorboren zodat de montage erg eenvoudig zal zijn.

Hoelang duurt de montage?

In 9 van de 10 gevallen zijn wij binnen 1 werkdag klaar. Als wij 2 dagen nodig hebben, zullen we je dat tijdens het advies gesprek vertellen.

Inmeten

Moet ik zelf inmeten?

Nee, wij komen de hele keuken inmeten zodra je akkoord bent en hebt bevestigd. Binnen 21 werkdagen plannen wij een inmeet bezoek.

Wie is er verantwoordelijk?

Zodra wij komen inmeten zijn wij ook verantwoordelijk voor eventuele fouten. Als je zelf wilt inmeten ligt de verantwoording bij jou, wel zullen we altijd even checken of de maten daadwerkelijk kloppen.

Is het inmeten door jullie gratis?

Ja, inmeten is gratis. Twijfel je over de juiste maten of gaat het om keukenrenovatie? Dan komen wij graag inmeten.

Levering

Levering zonder montage

Als je er voor gekozen hebt om zelf de fronten te (laten) monteren , dan komen wij deze fronten kosteloos in heel nl bezorgen. Circa 1 week vóór levering ontvang je een mail en sms met daarin de geplande afleverdatum en tijd.

Kan ik de fronten ook ophalen?

Ja zeker kan dat, neem even contact op met onze planning (planning@K14.nl) om een ophaal moment te plannen.

Leveren jullie ook in Belgie?

Ja wij leveren door heel Europa, in Nederland en Belgie kosteloos vanaf €500,- de overige landen op aanvraag.

Keuken

Ik weet niet welk merk keuken ik heb, en nu?

Geen probleem, doordat wij al onze fronten op maat produceren kunnen wij voor iedere keuken fronten maken, dit zullen wij je ook uitleggen tijdens het inmeten.

Uit welke grepen kan ik kiezen?

www.prodinter.com, het gehele assortiment is leverbaar.

Garantie

Geven jullie garantie op de fronten?

Ja zeker, wij geven 2 jaar garantie op onze fronten.

Aanrechtbladen

Leveren jullie ook aanrechtbladen?

Ja, wij leveren aanrechtbladen van; kunststof, composiet, keramiek en natuursteen. In onze showrooms zijn alle werkbladen te zien die wij leveren.