Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Stappenplan IKEA keukenrenovatie

Je keuken renoveren doe je niet elke dag. Wij begrijpen dat je graag van te voren wilt weten waar je aan toe bent. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien en natuurlijk wat de kosten zijn van de renovatie. Daarnaast moeten alle onderdelen perfect passen op je huidige keuken. In 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw droomkeuken te realiseren.

Stap 1: Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek in een van onze showrooms of een online met een van onze K14 designers. Tijdens een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en vertalen we deze naar een concreet design. We nemen de details van de IKEA keukenplanner door en delen onze tips en tricks met je. Waar je rekening mee kunt houden bij het bestellen van jouw IKEA basiskeuken. Neem je IKEA keukenplanner en/of de wensen over hoe jouw keuken eruit mag komen te zien mee naar het adviesgesprek.

Stap 2: Ontvang een offerte en K14 ontwerp

Nadat we samen om tafel hebben gezeten, ontvang je vrijblijvend een offerte voor de fronten, bedekkingspanelen & plinten, een werkblad of andere accessoires. Controleer of je onderdelen in de IKEA planner moeten worden gewijzigd, nadat we onze ideeën en advies met je hebben gedeeld. Wil je een idee hebben van onze prijzen?
Bekijk prijslijsten

Stap 3: Plaats je bestelling

Blij met ons voorstel? Bestel bij IKEA de basiskeuken en plaats bij K14 de bestelling van de keukenfrontjes, het aanrechtblad en/of accessoires die je wilt. Afhankelijk van de voorraad en de levering van jouw IKEA keuken, leveren we binnen 7 à 9 weken jouw bestelling. Het enige dat jij hoeft te doen is de montage. Een fluitje van een cent. Bekijk hier alvast de instructievideo’s.

Dit zijn de stappen die we samen doorlopen.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem contact met ons op en we beantwoorden je vragen graag.