Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Bestaande IKEA keuken

Je bestaande IKEA Faktum of Metod keuken renoveren doe je niet elke dag. Wij begrijpen dat je graag van te voren wilt weten waar je aan toe bent. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien en natuurlijk wat de kosten zijn van de renovatie. Daarnaast moeten alle onderdelen perfect passen op je huidige keuken. In 3 eenvoudige stappen helpen wij jouw droomkeuken te realiseren.

Stap 1: Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek in een van onze showrooms of een online afspraak met een van onze K14 designers. Tijdens een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en vertalen we deze naar een concreet design. We nemen de details van jouw bestaande IKEA keuken door. Het enige wat jij hoeft te doen is een foto mee te nemen van jouw huidige keuken. Bekijk hier alvast onze prijslijst.

Plan een showroombezoek

Stap 2: Ontvang een offerte en K14 ontwerp

Nadat we samen om tafel hebben gezeten, ontvang je vrijblijvend een offerte voor de fronten en accessoires of montageservice. Controleer of de afmetingen kloppen met jouw huidige keuken. Twijfel je? Dan komen wij inmeten.

Stap 3: Plaats je bestelling

Blij met jouw K14 ontwerp? Plaats bij K14 de bestelling van de keukenfrontjes, het werkblad en accessoires. Binnen enkele weken ontvang je jouw bestelling. Ga je zelf monteren? Bekijk alvast tips over de montage.

Dit zijn de stappen die we samen doorlopen.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem contact met ons op en we beantwoorden je vragen graag.