Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Meubels renoveren met panelen op maat

Denk jij erover om je meubels te renoveren? Met een meubelplaat op maat geef je jouw woonkamer, slaapkamer of hal een nieuwe look in een handomdraai. Wat dacht je van nieuwe deurtjes voor die saaie garderobekast of een ander kleurtje voor het TV meubel waarop je uitgekeken bent? Wees creatief en creëer een uniek meubel.

Meubelplaat op maat

Meubels renoveren in plaats van nieuwe aanschaffen is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, het geeft je ook de kans iets persoonlijks te creëren. Of je nu helemaal from scratch begint of een bestaand meubel wil omtoveren tot iets nieuws. Bij K14 bestel je eenvoudig een meubelplaat op maat voor bijvoorbeeld keukens, badkamermeubels, garderobekasten, schuifwanden, hoofdborden, room dividers en radiatorombouwen. Ook voor meubels met standaard afmetingen zoals de BESTÅ en PAX kasten van IKEA vind je bij ons panelen. We hebben voor iedere stijl én ieder budget een oplossing. Ga voor luxe met een meubelplaat van massief hout of kies voor praktisch krasvast kunststof. Ook hebben we meubelpanelen met eikenfineer en met een laklaag in ons assortiment. Je vindt bij K14 zeker iets in jouw smaak.

Meubelrenovatie ideeën & inspiratie

Weet jij al precies hoe het nieuwe meubel eruit moet komen te zien? Of zoek je nog naar een kleur, stijl of materiaal dat past bij de rest van het interieur? Wij zetten onze jarenlange ervaring met meubels renoveren graag in om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Onze adviseurs zitten vol ideeën en inspiratie. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale meubelstuk en werken het voor je uit in een 3D-visualisatie. Kom eens langs in onze showroom of doe hier inspiratie op. Benieuwd hoe een meubelrenovatie in zijn werk gaat?

Bekijk het stappenplan

Meer Inspiratie nodig?
Bekijk dan onze inspiratie-pagina of plan een showroombezoek en ontdek wat de mogelijkheden zijn.