Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Stappenplan keukenrenovatie

Je keuken renoveren doe je niet elke dag. Wij begrijpen dat je graag van te voren wilt weten waar je aan toe bent. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien en natuurlijk wat de kosten zijn van de renovatie. Daarnaast moeten alle onderdelen perfect passen op je huidige keuken. In 4 eenvoudige stappen helpen wij jou jouw droomkeuken te realiseren.

Stap 1: Plan een adviesgesprek

Plan een adviesgesprek in een van onze showrooms of online met een van onze K14 designers. Tijdens een adviesgesprek bespreken we jouw wensen en vertalen we deze naar een concreet design. We nemen de details van je huidige keuken door en geven tips om aan te denken bij het renoveren van je keuken.

“Neem foto’s van de keuken of een moodboard van hoe jouw keuken eruit mag komen te zien mee naar het adviesgesprek. Aan de hand daarvan kunnen we vaak al een goede prijsindicatie geven.”

Stap 2: Ontvang een offerte en ontwerp

Na het adviesgesprek ontvang je vrijblijvend een ontwerp en offerte voor de restyling van jouw keuken. Ben je hier blij mee, dan maken we een afspraak om alles bij jou thuis in te meten. Wil je een idee hebben van onze prijzen?

Download hier de prijslijst

Stap 3: Plaats je bestelling

Na het inmeten ontvang je een aangepaste offerte aan de hand van de nieuwe gegevens. Akkoord? Dan kun je de bestelling van jouw keukenfronten, werkblad en/of accessoires plaatsen.

Stap 4: Je ontvangt de bestelling

De precieze levertijd is afhankelijk van de gekozen onderdelen. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 4 tot 5 weken. Wij leveren de bestelling bij je af met onze eigen transportservice zodat we zeker weten dat de spullen onbeschadigd aankomen. Omdat alles exact op maat is gemaakt, is de montage een fluitje van een cent. Hierna kan het grote genieten beginnen!

Dit zijn de stappen die we samen doorlopen.
Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem contact met ons op en we beantwoorden je vragen graag.