Kunnen wij je helpen?
X
Slim & uniek Slim voor je budget Samen slim Slim dichtbij
Plan showroombezoek

Keramiek aanrechtblad

Een keramiek aanrechtblad heeft een robuuste uitstraling en is ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk. Dit materiaal past in een industriële stijl, maar misstaat zeker niet in een landelijke of Scandinavische keuken. Kies bijvoorbeeld voor een strak lichtgrijs blad in combinatie met matzwarte deurtjes. Of ga voor een warme sfeer met een steenpatroon en eikenhouten fronten. Onze keramische keukenbladen zijn gebakken op 1300 graden. Daardoor kunnen ze zeer goed tegen hoge temperaturen. Je kunt er dus gerust een hete pan of ovenschaal op zetten. Een keramiek keukenblad is leverbaar in een maximale afmeting van 320 × 150 cm.

Voordelen van een keramiek keukenblad

Keukenbladen zijn er in diverse soorten en maten. Keramiek is het allernieuwste materiaal voor keukenbladen. Het is erg sterk waardoor je er jaren plezier van hebt. De voordelen op een rijtje:

  • Door zijn hardheid is het materiaal homogeen en krasvast
  • Keramiek is een gebakken product en daardoor hittebestendig
  • Keramiek heeft een prachtige matte afwerking

Keramische keukenbladen in meer dan 60 kleuren

Wat je hier ziet is lang niet alles. Wij leveren keramische keukenbladen in meer dan 60 kleuren. Ook een werkblad van composiet of graniet kan een mooi alternatief zijn. Keuzestress? Maak een afspraak in onze showroom om de kleuren en structuren in het echt te bekijken. Onze adviseurs helpen je graag.

Abu Dhabi White #81
Calatorao #87
Zaha Stone #96
Blanco Carrara #85
Nero Zimbabwe #94
Beton #84
Cretona #89
Basalt Black #82
Basalt Grey #83
Nero #93
Cement #88
Phedra #95
Iron Grey #92
Iron Corten #91
Iron Copper #90
Pacific Blanco #47
Meteora #44
Marble White #46
Golden Onyx #49
Imperale Saint Laurant #20
Angkor #48
Invisible White #50